Beşiktaş'a inanılmaz piyango

Beşiktaş bir dönem transferine 42 milyon euro ödenen yıldızın transferini Francisco Montero takasıyla bitirebilir. La Liga ekibinden Beşiktaş'a yıldız futbolcu için Francisco Montero takası önerisi geldi.
Beşiktaş'a inanılmaz piyango

Beşiktaş'ta Francisco Montero'yla ilgili çok çarpıcı bir transfer gelişmesi yaşandı. La Liga ekibi bir süredir peşinde olduğu Francisco Montero'ya karşılık, bir dönem transferine 42 milyon euro ödenen yıldız ismi takas olarak sundu.

FRENCISCO MONTERO'YA KARŞILIK 42 MİLYON EUROLUK YILDIZ

Elche'nin Francisco Montero için ısrarı sürerken İspanyol ekibinden gelen son teklif gündeme bomba gibi düştü. Bir dönem transferine 42 milyon euro ödenen Javier Pastore, Montero'ya karşılık Beşiktaş'a önerildi.

BEŞİKTAŞ'TAN BEKLENMEDİK TAVIR

Beşiktaş'ın Pastore'nin bölgesine ihtiyacı olsa da bu sansasyonel teklife sıcak bakmaması şaşkınlık yarattı. Siyah-Beyazlılar, Elche'nin Montero'yu bedelsiz kiralama önerisini de geri çevirmişti.

İSMİ BİLE TARAFTARLARI HEYECANLANDIRMAYA YETTİ

Javier Pastore olasılığı Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırmaya yeterken transferle ilgili önümüzdeki günlerde atılacak adımlar şimdiden merak konusu oldu.

Javier Pastore'nin Elche ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon iyice gözden düşen 33 yaşındaki futbolcu ligde sadece 1 maça çıkabildi.

Etiketler :