Beşiktaş'a İspanyol kaleci

İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Deportivo'da forma giyen 28 yaşındaki kaleci Fabricio Agosto Ramirez, Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı.
Beşiktaş'a İspanyol kaleci

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Deportivo'da forma giyen 28 yaşındaki kaleci Fabricio Agosto Ramirez, Beşiktaş'a transfer olduğunu açıkladı. 

"Fabri" lakaplı İspanyol file bekçisi, altyapısından yetişip profesyonel kariyerine başladığı Deportivo'ya, bugün düzenlediği basın toplantısıyla veda ederek, "Şampiyonlar Ligi'nde oynama hayalimi Beşiktaş ile gerçekleştirebilirim. Beşiktaş'ın benim için uygun bir kulüp olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Evi olarak gördüğü Deportivo'ya her şeyini verdiğini ancak artık ayrılma vaktinin geldiğini ifade eden Fabri, "Çok zor bir karar aldım ama kariyerimde yeni bir meydan okuma istiyordum. Bu yüzden de Deportivo'nun sözleşmemi uzatma teklifini kabul etmedim ve Beşiktaş'a gitmeye karar verdim. Beşiktaş büyük bir kulüp." şeklinde konuştu.

Yaklaşık 15 dakika süren basın toplantısı sırasında sık sık gözleri dolan 28 yaşındaki kaleci, "Burayı hep evim olarak gördüm. O yüzden ayrılma konusunda uzun süre düşündüm ve çok zor bir karar aldım. Deportivo'ya 'Şimdilik hoşçakal.' diyorum, elveda değil." değerlendirmesinde bulundu.