Beşiktaş'ın antrenmanında gerginlik

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ın akşam idmanında Cenk Tosun ile Caner Erkin arasında gerginlik yaşandı
Beşiktaş'ın antrenmanında gerginlik

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda minyatür kale maç sırasında Caner ErkinCenk Tosun'a müdahalede bulundu. Yerde kalan Cenk'in buna tepki göstermesi sonrası Caner, bu oyuncunun üzerine yürüdü. Cenk'in de ayağa kalkarak sözlü olarak Caner'e tepkisini sürdürmesiyle ortam gerildi. Bu iki ismin arasına önce Gökhan Gönül, daha sonra diğer oyuncular girerek gerginliğin büyümesini önledi. Antrenör Tamer Tuna'nın da müdahale ettiği gerginlik bir süre sonra yatıştı. Teknik direktör Şenol Güneş, yaşananların ardından oyuncuları bir araya toplayarak kısa bir konuşma yaptı.

Çalışmalar 7 eksikle sürüyor

Beşiktaş, Kayserispor karşılaşmasının hazırlıklarını 7 eksikle sürdürdü.

Siyah-beyazlıların akşam idmanına milli takım kamplarında bulunan Ricardo Quaresma ile Aras Özbiliz katılmadı. Gribal enfeksiyon geçiren Dusko Tosic'in de yer almadığı idmanda, Medipol Başakşehir ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Adriano Correia ile Atiba Hutchinson, koruma amaçlı bireysel çalıştı.

Sakatlığı bulunan Tolga Zengin, bireysel antrenman yaptı. Oğuzhan Özyakup da koşunun ardından bireysel çalışmalarını sürdürdü.

Caner Erkin'den gerginlik açıklaması

Caner Erkin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Büyütülecek bir şey yok. Cenk benim kardeşimdir, antrenmanda böyle şeyler olur." ifadesini kullandı.

Cenk Tosun da Caner'in bu paylaşımına, birlikte yaşadıkları bir gol sevincinin fotoğrafını koyarak cevap verdi.