Beşiktaş'ın Serdar Aziz formülü

Ersan Gülüm'ün yokluğunu doldurmakta zorlanan Kara Kartal savunmasını iyice güçlendirmek için en iyi stoperi bitirmek istiyor.
Beşiktaş'ın Serdar Aziz formülü

Beşiktaş yönetimi, stoper mevkii için Serdar Aziz konusunda kesenin ağzını açtı. Hatta Bursaspor'dan ayrılmaya karar veren Serdar Aziz, Şenol Güneş yüzünden siyah-beyazlı formayı giymek istediğini Başkan Ay'a iletince, bu transfer için yeşil ışık da yanmış oldu. Önceki akşam Baykan Ay, İstanbul'da Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi. İkinci Başkan Çebi, Serdar Aziz için 3.5 milyon euro'nun üzerine çıkmalarının imkansız olduğunu söyledi. Alexis, Tosic, Pektemek, Milosevic, Franco ve Ömer'i takasta kullanabileceklerini iletti.

İSİMLER BİRBİRİNİ TUTMADI
Başkan Ay ise bu dakikadan sonra Serdar'dan çok verim alamayacaklarını bu yüzden orta bir yol bularak yeşil-beyazlı camiaya büyük hizmetleri bulunun oyuncusunun Beşiktaş forması giymesini istediğini söyledi. Franco'yu kabul edebileceklerini ama diğer isimler yerine Aras veya Beck'ten birisini bonservisi ile veya Kerim'i kiralık olarak istediklerini söyledi. Aras ve Kerim'e sıcak bakmayan Çebi, yine de konuyu Başkan Fikret Orman'a açma sözü verdi.