Beşiktaş'ta hedef üçüncü yıldız

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonu da şampiyon olarak tamamlayarak üçüncü yıldızı takacaklarına inandığını söyledi.
Beşiktaş'ta hedef üçüncü yıldız

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın şampiyon kadrosunu koruduğunu ve transfer sezonu bitene kadar yapılacak takviyelerle daha iyi hale geleceklerini belirtti.

Başkan Fikret Orman yönetiminde transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü aktaran Işık, "Yeni sezonda üçüncü yıldızı takacağız. Avrupa'da da Beşiktaş'tan daha çok söz ettireceğiz. Başkanımızın transferde prensipleri var. Bütçeye uygun davranmaya gayret ediyor. Beşiktaş'ın parasını harcadığı için çok titiz çalışıyor. Transfer komitesi kılı kırk yararak iş yapıyor. Transfer sezonunun bitmesine daha vakit var. Geçen seneden daha iyi olacağız. Taraftarımız rahat olsun." ifadelerini kullandı.

"Futbolcularımız büyük olgunluk gösterdi"

Galatasaray'la oynanan ve penaltılarla kaybettikleri Turkcell Süper Kupa maçına da değinen siyah-beyazlı yönetici, kupanın sahibi olan rakiplerini tebrik eden Beşiktaşlı futbolcuların büyük olgunluk gösterdiğini dile getirdi.

Futbolun, kazanma endeksli kültürden uzaklaşması gerektiğini belirten Işık, şunları kaydetti:

"Başkanımız da teknik direktörümüz de futbolu spor olarak gören, şiddetten uzaklaştırmaya çalışan insanlar. Sporun içinde kazanmak da var kaybetmek de. Beşiktaşlı taraftarların açtığı 'Bu vatan şerefimiz, demokrasi hakkımız' pankartı bin tane galibiyete bedeldi. Futbolun içine saha dışındaki güzellikleri de katmak lazım. O pankartı görünce hepimizin gözleri doldu. Futbolun buna ihtiyacı var. Darbeye, teröre karşı duruşumuza aykırı bir şey yapmadık. Taraftarlarımızın tavrı da müthişti. Şiddetin içine girmeyen, birlik ve beraberlik ortamını bozmayan hava içindeydi."