Beşiktaş'tan orta sahaya Kuzey Afrika aslanı

Beşiktaş Atiba Hutchinson'ın yerini Tunuslu Aissa Laidouni ile doldurmak için harekete geçti. Atiba Hutchinson'un yaşı sebebiyle ön libero arayan Beşiktaş, gözünü Ferencvaros‘un, dinamik ön liberosu Laidouni'ye dikti. İşte transferin ayrıntılar...
Beşiktaş'tan orta sahaya Kuzey Afrika aslanı

Beşiktaş Atiba Hutchinson'un veliahdını Macaristan'da buldu. Tunuslu deneyimli orta saha Aissa Laidouni, siyah-beyazlıların transfer listesine girdi. Kara Kartal 25 yaşındaki ön libero için harekete geçti.

ATIBA HUTCHINSON'UN KUZEY AFRİKALI İSİM GELİYOR

Futbolculuk yaşamının son demlerinde olan Atiba Hutchinson, Beşiktaş'a uzun yıllar boyunca büyük hizmetlerde bulundu ve bir çok şampiyonluğun mimarı oldu.

39 yaşındaki futbolcunun yerine uzun süredir birini bakan siyah-beyazlılar, Trabzonspor'un da bu sezon UEFA Avrupa Ligi grup aşamasındaki rakibi olan Ferencvaros'un Tunuslu ön liberosu Aissa Laidouni'yi gündemine aldı.

MACAR EKİBİ 4 MİLYON EUROYA BIRAKMAYA HAZIR

Aksam'ın FootMercato'dan aktardığı habere göre; Beşiktaş, Macar ekibinin 25 yaşındaki Tunuslu ön liberosu Aissa Laidouni ile yakından ilgileniyor. Celtic ve Wolfsburg'un da markajında olan Kuzey Afrikalı oyuncu, Ferencvaros'un önemli isimlerinden biri.

Macar ekibi güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Aissa Laidouni bu fiyata bırakmaya hazır. Bu sezon hem Tunus hem de Ferencvaros ile toplamda 31 maça çıkan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 2 gol 4 asistlik bir performans ortaya koydu.

Etiketler :