BESYO müdürü sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıkladı

İnönü Üniversitesi eski rektörü Cemil Çelik tarafından rektör yardımcılığı ve BESYO müdürlüğü gibi görevlere getirilen Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Davut Özbağ, BESYO müdürlüğü görevinden istifa etti.
BESYO müdürü sosyal medya hesabından istifa ettiğini açıkladı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını duyuran Özbağ, "Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü görevimi bugün itibariyle bırakmış bulunuyorum. Müdürlüğüm süresince yardımcılığımı yapan, ilgili kurullarda birlikte çalıştığım akademik ve idari kadrodaki bütün arkadaşlarıma katkıları dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ayrıca BESYO öğrencilerimin de hepsinin gözlerinden öpüyorum. BESYO camiasına ve yeni gelecek yönetime de şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Rektörlük makamına Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın atanmasıyla yeni bir oluşum ve onarım sürecine girecek BESYO'da, Rektör Kızılay'ın yeni isimlerle çalışmak istediği öğrenildi. Davut Özbağ'ın sosyal medyada yazığı istifa açıklamasını resmi olarak ilgili makamlara sunup sunmadığı ise tam olarak bilinmiyor.

Kaynak: