Beykoz Vakfı çocuk oyuncularından 80 Günde Devr-i Alem

Beykoz Belediyesi ile Beykoz Vakfı tarafından düzenlenen ve Beykoz Vakfı tiyatro öğrencileri tarafından sahnelenecek 80 Günde Devr-i Alem adlı oyun 23 Nisan...
Beykoz Vakfı çocuk oyuncularından 80 Günde Devr-i Alem

Beykoz Belediyesi ile Beykoz Vakfı tarafından düzenlenen ve Beykoz Vakfı tiyatro öğrencileri tarafından sahnelenecek 80 Günde Devr-i Alem adlı oyun 23 Nisan Pazartesi günü saat 19.00'da Ahmet Midhat Efendi Kültür Merkezi'nde seyirciyle buluşuyor.

Beykoz Vakfı'nda kurs gören 7-15 yaşaralığındaki çocuklar, yaklaşık 4 aylık eğitimlerini sahneleyecekleri oyunla taçlandıracak. Yazar, yönetmen ve oyuncu Göksel Arslan tarafından yönetilen oyun 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 19.00'da Ahmet Midhat Efendi Kültür Merkezi'nde perde diyecek.

80 Günde Devr-i Alem konusu

1872 yılında Londra'da tam bir İngiliz centilmeni olan eksantrik Bay PhileasFogg, dünyanın etrafını 80 günde gezebileceğine dair bir bahse girer ve bu uğurda elinde avucunda ne varsa ortaya koyar. Bu çılgın macerada kendisine sadık hizmetkarı Passepartout eşlik etmektedir. Birlikte 3 kıta ve 4 okyanus aşacak, Londra'dan Vahşi Batı'ya uzanan olağanüstü bir yolculuğa çıkacaklardır. Trenlerden gemilere koşturacak hatta bir fille bile seyahat edeceklerdir! Ne var ki zamana karşı yarışırken karşılarında farkında olmadıkları bir engel vardır: Fogg'un bir kanun kaçağı olduğuna kendini inandırmış Detektif Fix peşlerindedir ve bu yolculuğu engellemek için elinden geleni yapmaktadır. Fogg'u ise bu yolculukta hayatında hiç bilmediği başka bir macera beklemektedir.

İHA