Beylikdüzü’nün dost elleri su baskınında mağdur olan aileye uzandı

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.
Beylikdüzü’nün dost elleri su baskınında mağdur olan aileye uzandı

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Belediye yetkililerine gelen bir yardım başvurusunu değerlendiren müdürlük, Esenyurt'ta geçtiğimiz ay yoğun yağışta bütün eşyalarını kaybeden bir ailenin imdadına Dost Eller Mağazası aracılığıyla yetişti.

Beylikdüzü'nde uzun süredir hizmet veren ve vatandaşlardan gelen bağışları ihtiyaç sahiplerine ileten Beylikdüzü Belediyesi Kadın Aile Müdürlüğü'ne bağlı Dost Eller Mağazası bu kez Esenyurt'a ulaştı. Geçtiğimiz ay yaşanan yoğun dolu yağışı sonrasında bodrum katta olan evini su basan ve tüm eşyalarını kaybeden bir vatandaş, uzun süre çözüm bulamayınca Beylikdüzü Belediyesi yetkilerine ulaştı. Başvuru üzerine durumu değerlendiren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, hızla yapılan durum tespitinin ardından Dost Eller Mağazası'na durumu bildirerek ihtiyaç listesi tamamlandı.

Tüm eksikler tamamlandı

Yetkililer adrese gardolap, 2 komidin, aynalı şifonyer, çekyat, yemek masası, 8 sandalye, koltuk takımı, 2 tekli koltuk, zigon sehpa, fiskos masası, fırınlı ocak, mikrodalga fırın, 3 halı, 3 yolluk ve bulaşık makinasını eksiksiz teslim etti.

Kaynak: