Beypazarı'nda okul müdürleri toplantısı

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, düzenlenen toplantıda okul müdürleriyle bir araya geldi. Fatih Mesleki ve Teknik...
Beypazarı'nda okul müdürleri toplantısı

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, düzenlenen toplantıda okul müdürleriyle bir araya geldi.

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Dursun, göreve yeni atandığını belirterek, bu görüşmenin okul müdürleri ile tanışmalarına vesile olacağını söyledi.

Dursun, eğitimin bir süreç olduğunu ifade ederek, ısrar ve inatla çocukların her birinin vatana ve millete hayırlı bir evlat olmaları için çalışacaklarını belirtti.

"Geleceğin inşasında çocukların fiziksel ve duygusal gelişimlerini güzel tamamlamalarına gayret göstereceğiz." diyen Dursun, bu hususların öğretmenlere iletilmesini istedi.

Dursun, "Çocuklarımızın kahramanları öğretmenleridir. Öğretmenlerimiz kahraman olmayı tercih etsinler ve kahraman kalmaya devam edelim. Çocuklar bize Allah'ın emanetidir." ifadesini kullandı.

Daha sonra okul müdürleri de çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Elma, Şube Müdürü Murat Şahin, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Kaplan, Beypazarı Öğretmenevi Müdürü Hüseyin Aksöz, Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Mesud Doğan, RAM Müdür Yardımcısı Hidayet Gül de katıldı.


Kaynak: