Beyşehir Belediyesi’nden öğrencilere Çanakkale ve Bursa gezisi

Konya’nın Beyşehir ilçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, bir süre önce öğrencilere yönelik olarak verdiği Çanakkale ve Bursa gezisi sözünü yerine getiriyor.
Beyşehir Belediyesi’nden öğrencilere Çanakkale ve Bursa gezisi

Beyşehir Belediyesi, İlçe Müftülüğü tarafından 2016 yılı kutlu doğum haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “Kırk Hadiste İyilik” konulu hadis ezberleme yarışması sınavına katılan tüm öğrencilere yönelik Çanakkale ve Bursa gezisi düzenliyor. Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, bir süre önce hafta çerçevesinde düzenlenen hadis ezberleme yarışması sınavına katılan değişik okullarda ve Kur’an-ı Kerim kurslarında öğrenim gören tüm öğrencilere yönelik olarak o günlerde verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirterek, “Öğrencilerimizi teşvik olması gayesiyle, Beyşehir Belediyesi olarak 30 Mayıs-2 Haziran 2016 tarihler arasında Çanakkale ve Bursa illerimizin tarihi ve kültürel yerlerini kapsayacak bir gezi tertip ediyoruz”dedi.
Özaltun, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ortaokul, lise ile Ensar ve Eşrefoğlu Kur’an-ı Kerim kurslarında öğrenim gören yaklaşık 92 öğrencinin öğretmenleri nezaretinde bu geziye iştirak edeceğini sözlerine ekledi. Öğrencileri Çanakkale ve Bursa illerine yönelik yapılacak geziye götürecek iki otobüs, 30 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Beyşehir Belediyesi hizmet binası önünden hareket edecek.