Beyşehir Belediyesi’nden tanıtım çalışması

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü ve sınırları itibariyle ikinci büyük milli parkı olan Beyşehir Gölü Milli...
Beyşehir Belediyesi’nden tanıtım çalışması

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü ve sınırları itibariyle ikinci büyük milli parkı olan Beyşehir Gölü Milli Parkı'nı ve ilçeyi tanıtabilmek için göl kıyısındaki festival alanında tanıtım standı kuruldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Sultanı Alaeddin Keykubat'ın "Cennet ya burasıdır, ya da buranın altında" dediği Beyşehir ilçesini belediye olarak daha iyi tanıtabilmek için kolları sıvadıklarını söyledi. Beyşehir'in ve artık "Konya'nın denizi" olarak nitelendirmeye başladıkları Beyşehir Gölü'nün hem yurt genelinde, hem de yurtdışında daha iyi tanıtılıp daha çok yerli ve yabancı ziyaretçi çekmesine yönelik başlattıkları çalışmaların hız kazandığını belirten Özaltun, "Türkiye'nin ilk EXPO'su olan Antalya'daki fuar alanında ilçemizin her yönüyle tanıtılabilmesi için stant kurmuştuk. Halen açık olan bu stantta bölgemizi tanıtmaya devam ediyoruz. İlçemizi tanıtım konusunda sadece bununla yetinmiyoruz. Beyşehir Belediyesi olarak katıldığımız her fuar alanında bu tür tanıtım çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ayrıca, kültür yayını olarak Beyşehir'in tüm yönleriyle tanıtan yeni bir kitap ve broşür çalışması yaptık. Bu kültürel yayınlarımızı katıldığımız her platformda, fuarlarda ilçemizin daha iyi tanıtılması adına vatandaşlarımıza takdim ediyoruz" dedi.

Beyşehir Belediyesi'nin bir organizasyon firması aracılığıyla düzenleyeceği "Demokrasi şöleni"nin de 13 Ağustos'ta başlayacağını ve 28 Ağustos'a kadar devam edeceğini anlatan Özaltun, bu süreçte ilçenin yerli ve yabancı ziyaretçilerinin daha da artacağını söyledi. Artan bu ziyaretçi potansiyelini iyi değerlendirmek için harekete geçtiklerini dile getiren Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak şölenin yapılacağı festival alanında bir tanıtım standı kurduklarını söyledi.

Tanıtım görevlisinin bu stantta alana gelen misafirleri karşılayarak Beyşehir'i tüm yönleriyle tanıtmak için gün boyu mesai yapmaya başladığını anlatan Özaltun, "Beyşehir ilçemizin tanıtımına yönelik faaliyetler kapsamında buradaki görevlimiz göl kıyısına gelecek ziyaretçilerimize gerekli bilgilendirmeler dahil her türlü konuda yardımcı olacak. Burada, ziyaretçilerimize Beyşehir Belediyesi'nin tanıtım broşürleri ve kitapçıkları da verilecek" şeklinde konuştu.

Beyşehir Belediyesi’nden tanıtım çalışması

Kaynak: