Beyşehir Belediyesi'nden TL kampanyası

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi’ne ait sosyal tesislerden dövizini bozdurup bu işlemi yaptığına dair makbuzunu getirenler ilk içeceklerden ücretsiz  olarak istifade edebilecek.
Beyşehir Belediyesi'nden TL kampanyası

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “yatağının altında döviz olanlar parasını altına, TL’ye dönüştürsün” çağrısına destek olmak amacıyla İlçe Belediyesi olarak  “Milletimize ve topraklarımıza sahip çıkmak amacıyla Türk Lirası’na sahip çıkalım” sloganından hareket ederek yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyledi.

Düzenlenen kampanyalarla toplumun her kesiminden gelen bu konudaki destekle birlikte başlayan sürece   Beyşehir Belediyesi olarak bir katkı da kendilerinin sunmak istediklerini vurgulayan Özaltun, “Belediyemize ait Taşköprü Aile Çay Bahçesi, Emekliler Konağı ve Vuslat Parkı’ndaki sosyal tesislerimizden istifade eden hemşehrilerimiz, rakam önemli olmaksızın dövizini Türk Lirası’na çevirip bunun makbuzunu getirmesi halinde yanında gelen bir arkadaşıyla birlikte ilk içeceklerden ücretsiz olarak yararlanabilecektir.Böyle bir kampanyayı başlatıyoruz. Bu kampanyayı sosyal medyadan duyururken, hazırladığımız içerikleri de sosyal tesislerimizin girişlerine asarak halkımıza duyurmaya başladık.”dedi.

Beyşehir Belediyesi ‘nin iştiraki  olan sosyal tesisleriyle birlikte Türk Lirası’na bu anlamda destek verdiğini ve tüm harcamalarını Türk Lirası üzerinden yaptığını da hatırlatan Özaltun, şunları kaydetti:

 “Ülkemiz ekonomisine destek olmak anlamında Beyşehir Belediyesi olarak cumhurbaşkanımızın dün olduğu gibi bugün de arkasındayız. Yaptığı her çağrıyla ilgili olarak arkasında olmaya, destek vermeye devam edeceğiz. Ülkemiz üzerine oynanan oyunların son bulması ve ekonomimizin daha da güçlenmesi için toplumun her kesiminden gelen bu desteğin daha da yaygınlaşması en büyük arzumuzdur. Bu anlamda ülkesini düşünen halkımızı, herkesi  dövizini bozdurarak Türk Lirası’na, altına yatırım yapmaya davet ediyoruz.”