Beyşehir Belediyesi'nden "WhatsApp İletişim Hattı" hizmeti

Beyşehir Belediyesi, iletişim uygulaması WhatsApp İletişim Hattı’nı hizmete açtı
Beyşehir Belediyesi'nden "WhatsApp İletişim Hattı" hizmeti

Beyşehir Belediyesi, akıllı cep telefonlarında kullanılan iletişim uygulaması WhatsApp İletişim Hattı’nı hizmete açtı.  

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye’nin çözüm merkezi olan "Ak Masa" birimi bünyesinde hizmet verecek WhatsApp İletişim Hattı ile yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdiklerini ifade etti.

Bu hizmetle artık şikayet, sorun, talep ve varsa önerileri görseliyle birlikte daha etkin olarak, anında alabilme imkanına kavuşacaklarını ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımız zaten Ak Masa birimiyle gerek telefon, gerekse sosyal medya ve e-posta vb. gibi sistemlerle de ulaşarak talep ,istek, öneri ve sorunlarını aktarabiliyor. WhatsApp İletişim Hattıyla akıllı cep telefonu kullanıcıları da, görselleriyle birlikte talep, sorun ve şikayetleriyle ilgili başvurularını hızlı bir şekilde yapabilecek. Devir iletişim çağı olduğuna göre her türlü iletişim araçlarını Belediyemiz hizmetlerinde kullanmaya büyük önem veriyoruz. Uygulama ile vatandaşlar, dilek ve şikayetlerini,varsa önerilerini görsel mesajlar ile 0553 2914242 numaralı telefon hattına iletebilecekler."