Beyşehir İlçe emniyet müdürü gözaltına alındı

Konya’nın Beyşehir ilçe emniyet müdürü Serdar Şahin ve emrindeki iki rütbeli polis, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimi kapsamında gözaltına alındı.
Beyşehir İlçe emniyet müdürü gözaltına alındı

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin, Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa M. ile komiser yardımcısı İmdat E., FETÖ darbe girişimi kapsamında Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınarak Konya'ya götürüldü. Üç teşkilat mensubu için savcılık tarafından verilen gözaltı kararının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen özel harekat polisleri; Emniyet'te görevli bazı polis memurlarının yanı sıra sivil bazı isimlerin de ifadelerine başvurdu. 

Gençlerden operasyonlara destek 
Bu arada, İlçe Emniyet Müdürü Şahin ve himayesindeki rütbelilerin gözaltına alındığı haberini yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla toplanan gençler, İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde toplandı. Emniyet önünde zaman geçtikçe kalabalık sayısı artarken, gruplar FETÖ örgütü aleyhine sloganlar attı. Grup, emniyet müdürlüğü binası önünde "Beyşehir sizinle gurur duyuyor, polise uzanan eller kırılsın" şeklinde de sloganlar attı. Bir müddet sonra emniyet önünden ellerinde Türk bayraklarıyla konvoy halinde geçen araçlardan da tekbir getiren gençler tarafından "Beyşehir uyuma, vatanına sahip çık, her şey vatan için, şehitler ölmez, vatan bölünmez" şeklinde sloganlar atıldı.