Beyşehir'de AK Parti Mahalle Yönetimleri ve Danışma Meclisi toplantısı

Beyşehir'de AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Mahalle Yönetimleri ve Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Beyşehir'de AK Parti Mahalle Yönetimleri ve Danışma Meclisi toplantısı

Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, 16 Nisan'da yapılacak referanduma değinerek, "Bu referandumun Türkiye'nin önünde takoz gibi duran farklı başlılık sistemini ortadan kaldıracağını" söyledi.

Milletvekilleri olarak bu konuda üzerilerine düşeni yaptıklarını ve sandığı milletin önüne getirdiklerini belirten Babaoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye'nin önü Allah'ın izniyle açık.  Bu referandumda çok yüksek 'Evet' oyu alacağımızı biliyorum. Ama daha fazla yüksek oy alalım, onun için çalışacağız. Bizim en büyük eserimiz, bu sistem değişikliğini gerçekleştirmek olacak. Bunun için hep beraber gece gündüz uğraşacağız."

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise 16 Nisan tarihinin Beyşehir'e de bereketin en güzelini getireceğini ifade etti.

Bu süreçte, ilçe teşkilatı mensuplarıyla birlikte kapı kapı, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlara cumhurbaşkanlığı sistemini anlatacaklarını vurgulayan Özaltun, "Koalisyonlar döneminden cumhurbaşkanlığı sistemine gelinceye kadar yaşanan sıkıntıları ve bu sistemin bu ülke için ne kadar gerekli olduğunu vatandaşlarımıza anlatacağız. AK Parti iktidarında, sağlıkta, ulaşımda, kısacası her alanda ülkemiz fazlasıyla yol kat etti. Bu yeni sistemle birlikte çok daha fazla yol kat edeceğiz." diye konuştu.