Beyşehir'de anlamlı buluşma

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir’i ziyaret eden Konya Sanayici İşadamları Derneği (KONSİAD)Genel Başkanı Kemal Çelik ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.
Beyşehir'de anlamlı buluşma

KONSİAD Genel Başkan Yardımcısı Kemal Çelik, beraberindeki KONSİAD heyetiyle birlikte Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Beyşehir’de, Başkan Adil Bayındır, Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ni gezen Çelik ve beraberindekilere burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çelik ve beraberindekiler daha sonra Yaka Manastır Tabiat Alanı’nı ziyaret etti. Ziyarette, 12-15 Aralık tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da bu yıl 5’incisi gerçekleştirilecek olan Geleneksel Konya Tanıtım Günleri konusu ele alındı. Genel Başkan Çelik, Başkanımız Adil Bayındır’ı İstanbul’daki bu önemli organizasyona davet etti.

Başkan Adil Bayındır, ziyaret programının sonunda Çelik’e tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin bir minyatür maketini hediye etti. Çelik de  Bayındır’a bir plaket takdim etti.

Programa, KONSİAD Genel Başkan Yardımcısı A.Tahir Gönenç, KONSİAD Koordinatörü Erkan Özgü, Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Albayrak, Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, Başkan Yardımcısı İlhan Işık, Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Ay, İzmir Şubesi Başkanı Metin Arıcı, Genç KONSİAD Başkan Yardımcıları Hasan Bayram ve Ekrem Şencan, KONSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Mükremin Tekin, Halide Akıncı, Fikriye Balcı, Kazım Gündoğdu, Osman Arıtürk, KONSİAD Antalya Şube Başkanı İsmail İncel, KONSİAD Antalya Başkan Yardımcısı Mehmet Çolakoğlu,  Genel Sekreter Murat Seyirci, KONSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Gürbüz, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık katıldı.

beysehirde-anlamli-bulusma-2.jpg