Beyşehirli tekvandocunun Türkiye şampiyonluğu

Beyşehirli tekvandocunun Türkiye şampiyonluğu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sona eren Türkiye Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nda 51 kiloda mücadele eden Beyşehirli tekvandocu İrem Baysal’ın Türkiye şampiyonu olması memleketi Beyşehir’de sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediyesi tekvando antrenörü Nafiz Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Tekvando Federasyonu’nun faaliyet programında bulunan ve 2 bin 200 sporcunun katılımıyla Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen şampiyonada, Beyşehirli sporcusu İrem Baysal’ın 59 kiloda Türkiye'nin en iyi ismi sporcu olmayı başardığını söyledi.

Çakır, "İrem, şampiyonada mücadele eden Beyşehirli sporcular arasında madalya beklentimiz en yüksek olan isimlerden bir tanesi idi. Nitekim, bu ümidimizi boşa çıkarmadı ve kilosunda Türkiye şampiyonu olarak ilçemize dönüş yaptı." dedi.

Baysal'ın finale kadar tüm rakiplerini yenerek saf dışı bıraktığını, şampiyonluk müsabakasında ise İstanbul bölgesinden rakibini mağlup ederek kilosunda altın madalyaya ulaştığını vurgulayan Çakır, başarısından ötürü Beyşehirli sporcusunu kutladı.