Bilim fuarında projeler görücüye çıktı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi'nde, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın destekleriyle Bilim Fuarı düzenlendi.Valilikten...
Bilim fuarında projeler görücüye çıktı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi'nde, Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın destekleriyle Bilim Fuarı düzenlendi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen fuarda öğrenciler, hazırladıkları proje ve örnek uygulamaları sergiledi.

Fen Lisesi Müdürü Nazlıhan Altaş’ın Bilim Fuarı hazırlıkları, hazırlanan projeler hakkında detaylı bilgi vermesinin ardından, Vali Vekili Adnan Kayık ve beraberindekiler fuar alanı gezerek öğrencilerin hazırladıkları projeler tek tek inceledi.

Kayık, öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte hazırladıkları fuardaki bilimsel çalışmalardan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilimsel fuarların öğrencilerin ufkunu genişlettiğini dile getiren Kayık, öğrencilerin bilgi ve araştırmalarını birleştirerek, gelecek adına önemli bir fuara imza attıklarını kaydetti.

Fuarın açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Emre Şahinci, İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, daire müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: