Bilimin yıldızları Konya'da buluştu

Türkiye’de teknolojinin başkenti olmaya aday şehri Konya’da, ‘Bilişimin Yıldızlar Konya’da’ mottosuyla “Akınsoft Bölge Bayi ve Ana Bayi Toplantı” organizasyonunu gerçekleştirildi.
Bilimin yıldızları Konya'da buluştu

Türkiye’de teknolojinin başkenti olmaya aday şehri Konya’da, ‘Bilişimin Yıldızlar Konya’da’ mottosuyla “Akınsoft Bölge Bayi ve Ana Bayi Toplantı” organizasyonunu gerçekleştirildi. Son kullanıcılara daha kaliteli ve kusursuz hizmet götürülmesinin amaçlandığı toplantıya ilgi yoğun oldu.

Ürettiği yazılımları ve robotik teknolojiler alanındaki çalışmalarıyla ülkemizin teknolojiye yön veren markası Akınsoft, başarılı çalışmalarının yanı sıra çözüm ortaklarına yönelik gerçekleştirdiği organizasyonlarla da adından söz ettiriyor. Türkiye’nin yerli yazılım yarkası Akınsoft, bu kapsamda kültürel yapısı, tarihi dokusu ve doğal güzelliklerinin yanı sıra son dönemde gerçekleştirdiği atılımlarla ülkemizde teknolojinin başkenti olmaya aday şehri Konya’da “Bilişimin Yıldızlar Konya’da” mottosuyla “Akınsoft Bölge Bayi ve Ana Bayi Toplantı” organizasyonunu gerçekleştirdi. Türkiye’nin yerli bilişim ve yazılım markası Akınsoft, Türkiye’nin 81 ilinden gelen çözüm ortaklarını ağırladı. Son kullanıcılara daha kaliteli ve kusursuz hizmet götürülmesinin amaçlandığı toplantıya ilgi yoğun oldu.

“BİLİMİN IŞIĞINDA YÜRÜMEYE DEVAM”

Katılımcıların keyifli bir şekilde karşılandığı toplantı organizasyonunun ilk gününde, Akınsoft çözüm ortakları için “Wolvox 8’e Genel Bakış” ile “Akınrobotics’te 2018-2019” sunumları gerçekleştirildi. İkinci gün ise Akınsoft ve Akınrobotics Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın’ın katılımı ile birlikte ana faaliyet toplantısı yapıldı. Akınsoft’un kuruluş yıldönümü münasebetiyle hazırlanan pastanın kesimi ve aile fotoğrafının çekilmesiyle başlayan toplantıda Dr. Özgür Akın, çözüm ortaklarına hitaben yaptığı konuşmada faaliyet alanlarındaki yenilikleri ve teknoloji alanındaki çalışmalarını anlattı. Akınsoft üst düzey yöneticilerinin de çeşitli sunumlar gerçekleştirdiği toplantının son günü keyifli bir ortamda yapılan kahvaltı programının ardından tüm çözüm ortaklarının katıldığı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. Yazılım ve ileri teknoloji yolunda başarılı ve emin adımlarla ilerleyen “Türkiye’nin Vizyonu” Akınsoft, son derece verimli geçen bölge ve ana bayi 2019 toplantısıyla başarılarına her geçen gün bir yenisini daha eklemek için bilim ve teknolojinin ışığında yürümeye devam edecek. •HABER MERKEZİ

8-2-1

Yunak’ta öğrenciler kahvaltıda buluştu

Yunak Kuzören Ortaokulu öğrencileri okul bahçesinde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde buluştu. Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan ve Şube Müdürü Abdullah Tunçez'inde katıldığı programda konuşan okul müdürü İdris Uysal ; “Köy okulunda öğretmen olmak sadece derse girip çıkmak değildir. Öğretmenin görevi onlara okulu sevdirmek, okulda bulundukları her anın keyfini çıkarmalarını sağlamak ve zil çalıp ders bittiğinde bile evlerine gitmek istemeyecekleri bir ortam oluşturmaktır. Bugün yine öğretmenler ve öğrenciler olarak mutlu bir gün geçirdik okulumuzda. Günümüze güzel başlamak için 160 öğrencimiz, öğretmenlerimiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut İşcan Bey'in de katılımıyla güzel bir kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.