'Bin yıllık kardeşliği korumak için bizimle yürüyün'

Seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'da halka seslenen MHP Genel Başkanı Bahçeli, bin yıllık kardeşliği korumak için kendileriyle yürünmesini istedi.
'Bin yıllık kardeşliği korumak için bizimle yürüyün'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Davutoğlu, boşuna kendini yorma, boş yere çırpınma, nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun ve olmayacaksın. MHP iktidarında asgari ücret tutarının derdi seni almasın" dedi.  

Bahçeli, İstasyon Meydanı'ndaki mitinge, Elazığ'ın bütün ilçelerine ve Harput'a selamlarını göndererek ve genel seçimlerin barış, huzur, güven ve demokratik yarış içerisinde geçmesini temenni ederek başladı.  Seçim çalışmaları kapsamında, 6 Mayıs'tan beri 48'inci mitingi gerçekleştirdiklerini bildiren Bahçeli, bin yıllık kardeşliği korumak için Elazığlıların kendileriyle yürümesini istedi.  Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kin ve kan koalisyonunu, silah ve ölüm ittifakını bozguna uğratmak için bizimle yürü Elazığ. Milli çıkar ve bekamızı muhafaza etmek, milli kimlik ve kişilik haklarımızı ayağa kaldırmak için bizimle yürü Elazığ. Aş için, iş için, sosyal ve ekonomik diriliş için bizimle yürü Elazığ. Teslimiyete dur demek, tavize set çekmek, ihanet ve iftira korosuna hezimet yaşatmak için bizimle yürü Elazığ. Türkiye koyu bir karanlıkta, kör bir çıkmazdadır. Sizler işsiz ve yoksulken, Ankara'da bir avuç imtiyazlı ve sonradan görme hazineyi hortumlamakta, kaçak saraylarda yaşamaktadır. Sizler darlık ve yokluk çekerken, AKP milli servet ve kaynakları zimmetine geçirmektedir."

Bahçeli, "Davutoğlu, boşuna kendini yorma, boş yere çırpınma, nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun ve olmayacaksın. Nasıl olsa AKP iktidardan kayıp düşecek. MHP iktidarında asgari ücret tutarının derdi seni almasın" ifadesini kullandı.

Somali'ye para yağdıranların emekliye cimri olduğunu ifade eden Bahçeli, " Myanmara'a servet akıtanlar çiftçiye gaddardır, Suriyeli sığınmacılara milyar dolar harcayanlar mazlumlarımıza duyarsızdır, Filistin ve Libya'ya Elazığ'ın hakkını havale edenler, asgari ücretle çalışanlara acımasız ve zalimdir"dedi.