Bir döneme damga vuran Küçük İbo'nun son halini görenler inanamıyor!

Arabesk müziğin en önemli ismi İbrahim Tatlıses'in şarkılarını seslendirerek bir anda yıldızı parlayan ve oynadığı dizi ile de bir anda Türkiye'nin en sevdiği çocuk ünlülerden biri olan Küçük İbo'nun son halini görenler, bu değişime inanamıyor. İşte Küçük İbo'nun son hali.
Bir döneme damga vuran Küçük İbo'nun son halini görenler inanamıyor!

Arabesk müziğin en önemli ismi İbrahim Tatlıses'in şarkılarını seslendirerek bir anda yıldızı parlayan ve oynadığı dizi ile de bir anda Türkiye'nin en sevdiği çocuk ünlülerden biri olan Küçük İbo'nun son halini görenler, bu değişime inanamıyor.

Küçük İbo kaç yaşında?

Magazin dünyasında hala Küçük İbo olarak anılsa da asıl adı İbrahim Küçük.  21 Mart 1984'te Şanlıurfa'da doğdu. Küçük İbo şu anda 36 yaşında. 

kucuk-ibo-001.jpg

İbrahim küçük nasıl şöhret oldu?

Küçük İbo, İbrahim Tatlıses'in Urfa konseri sırasında sahneye çıkarak bir şarkı patlatır ve İbrahim Tatlıses onu veliahdı olarak yetiştirmeye karar verir. Ailesinin baskılarına rağmen İstanbul'a giderek şöhret olmayı seçen Küçük İbo, kısa sürede Türkiye'nin tanıdığı bir isim olur. Çıkardığı kasetler yok satar, oynadığı diziler rekorlar kırar.  

Küçük İbo henüz 12 yaşında olmasına rağmen, dönemin en çok konuşulan ve sevilen yüzü olmayı başarır. Artık Türkiye, Küçük İbo gerçeğini kabul etmiş ve henüz yaşı küçük de olsa, onu da o yıldızlı dünyaya koymuştur. Bir dönem Hülya Avşar Şov'a çıkıp, Avşar kızının kucağına oturunca günlerce konuşuldu. Lüks otomobil aldığı da konuşuldu, ailesine ev aldığı da günlerce haberlere konu oldu.  Küçük İbo zamanla eski sesini kaybetmeye başlayınca, şöhret dünyasından da adım adım uzaklaşmaya başladı. Ergenlik dönemi belki de İbo'ya iyi gelmemişti. İbrahim Küçük, verdiği bir röportajda şöyle konuşmuştu: ''Sesimin değişme ihtimali beni huzursuz etti ve ben o endişeyle yavaş yavaş geri çekildim.'' 2010 yılında katıldığı 'İbo Show'da 'Mutlu Ol Yeter' şarkısını söylerken yaşadığı detone krizi, sesindeki etkinin de azaldığının habercisiydi... 2013 yılında 'Nerdesin' isimli bir albüm çıkardı. Ancak bu çırpınış da eski günleri geri getirmeye yetmedi.

Küçük İbo'nun son hali

kucuk-ibo-2.jpg

wmal.net