"Bir Müslüman Bir Ümmettir" Platformu sapkınlığa dur dedi!

"Bir Müslüman Bir Ümmettir" Platformu üyeleri, Pazar günü İstanbul'da eşcinsellerin yapacağı "Onur yürüyüşünü"nü protesto etti.
"Bir Müslüman Bir Ümmettir" Platformu sapkınlığa dur dedi!

Haciveyiszade Cami'nde kılınan cuma namazı çıkışı basın açıklaması yapan platform sözcüsü Emrah Gülbahar, "İyiliği emretmek, kötülükten sakındırmak dinin en büyük temeli ve dayanağıdır. Allah Teala’nın bütün peygamberlerini, devam ettirmesi için gönderdiği önemli bir meseledir. Eğer bu vazife yapılmazsa, ilmi ve ameli kesintiye uğrarsa, başıboşluk hakim olur dalalet yayılır. Cehalet alabildiğine dağılır. Fesad, insanların iliklerine kadar işler. Memleketler harap ve kullar helak olurlar. Fakat helak olduklarını ancak kıyamet gününde anlarlar. Her Müslüman’ın üzerine Farz-ı Ayn olan bu amelin yerine getirilmesi adına bu Pazar İstanbul’da yapılacak onursuzların yürüyüşüne engel olunmalıdır" dedi.

 

"LANETLİ İŞLERE GEÇİT VERİLMEMELİDİR"

"Lut kavminin ve 7. yy’da Ponpei halkının helak sebebi olan hayasızlığa dur demek, sessiz kalmamak gelecek nesillerimizi İslam üzere yetiştirebilmenin sorumluluğudur" diyerek açıklamalarını sürdüren Emrah Gülbahar, "İstanbul Valiliği başta olmak üzere devlet yetkililerine sesleniyoruz. Bu sapkınlığa asla izin verilmemelidir. Bu toplumun ne dininde ne örf adetinde olmayan ve insan fıtratına, ahlakına, toplum halinde yaşama kurallarına tamamen aykırı kirli ve lanetli işlere geçit verilmemelidir. Evlatlarımızın geleceği ve inançları tehlikeye atılmamalıdır. Müslüman ülkemizde bu olaylar normalleştirilmeye çalışıldıkça bizler birey olarak devlet ise gerekli yasa ve yaptırımlarını kullanarak bu fuhşiyata karşı çıkmalıdır. Eğer Allah’ın gazabını istemiyorsak bu gidişata dur demeliyiz" ifadelerini kullandı.

 

VALİLİKTEN İZİN ÇIKMADI

Öte yandan, dün öğleden sonra İstanbul Valiliği tarafından yaplan açıklamada LGBT’nin yapmayı planladığı yürüyüşleri izin verilmeyeceği açıklandı. Valilikten yapılan açıklama şu şekilde: "Bazı basın organları, internet siteleri ve sosyal medyada, LGBT üyeleri tarafından 19-26 Haziran 2016 tarihlerinde Taksim’de düzenleyecekleri bir yürüyüşe çağrı yapıldığı anlaşılmaktadır. Valiliğimizce, başta katılımcılar olmak üzere vatandaşlarımızın güvenliği ve kamu düzeni gözetilerek anılan günlerde bu yönde bir toplantı ve gösteri yürüyüşü tertip edilmesine izin verilmeyecektir. Bu tür etkinliklerin nerelerde yapılabileceği de, yasa gereği önceden ilan edilmiştir. Değerli İstanbullu hemşehrilerimizin bu tür çağrılara itibar etmemelerini, güvenlik güçlerinin bu yönde yapacağı uyarılara riayet ederek yardımcı olmalarını rica eder, kamuoyuna saygıyla duyururuz."

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

bir-musluman-bir-ummettir-platformu-(1).jpg

bir-musluman-bir-ummettir-platformu-(2).jpg

bir-musluman-bir-ummettir-platformu-(3).jpg

bir-musluman-bir-ummettir-platformu-(4).jpg

bir-musluman-bir-ummettir-platformu-(5).jpg

 

bir-musluman-bir-ummettir-platformu-(7).jpg