‘Birlik’te teravih sonrası çay sohbetleri

Birlik Vakfı Konya Şubesi, Ramazan ayında her akşam teravih namazından sonra sohbet programları düzenliyor. Vakıf üyeleri ve davetlilerin katıldığı Çay Sohbetlerinde önceki gün akşam, ilahiler ve ney dinletisi Ramazan ayının ruhunu yaşattı
‘Birlik’te teravih sonrası çay sohbetleri

Birlik Vakfı Konya Şubesi, Ramazan ayı boyunca çay sohbetleri düzenliyor. Vakıf binası önünde teravih namazı sonrasında yapılan Çay Sohbetleri programlarında Ramazan ayının ruhuna uygun konularda sohbetler gerçekleştiriliyor.

Birlik Vakfı olarak kış döneminde düzenledikleri “Her Cumartesi Birlikteyiz” konferanslarıyla bilim, tarih, kültür ve sanat dünyasına önemli katkılar sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Vakıf Başkan Vekili Abdi Parlak, bu programlara yaz döneminde ara verdiklerini, Ramazan ayı boyunca ise her akşam teravihten sonra çay sohbetleri düzenlediklerini kaydetti. Bütün Konyalıları Vakıf binası önünde açık havada gerçekleştirilen Çay Sohbetleri Programına davet eden Parlak, “Amacımız Ramazan ayı boyunca bu kutsal ayın ruhuna uygun olarak gerçekleştirdiğimiz sohbetlerde gençlerimize bir şeyler verebilmek, onların milli ve dini değerlerle yetişmelerine katkı sağlamaktır. Programımıza katılmak ve çalışmalarımızı yakından takip etmek isteyen herkesi vakfımıza bekliyoruz” dedi.

Birlik Vakfı’nın çay sohbetinde önceki gün akşam ikramlar eşliğinde Milli Türk Talebe Birliği’nden Yılmaz Şentürk’ün söylediği ilahiler ve Muhammet Furkan Coşgun’un ney dinletisi katılımcılara manevi hava yaşattı.

Birlik Vakfı’nın Çay Sohbetleri, Ramazan ayı boyunca devam edecek. Çay sohbetlerinde  kültürel ve edebi konulara ilişkin programlar yapılacak.

birlik-vakfi-cay-sohbetleri.jpg

birlik-vakfi-cay-sohbetleri1.jpg

3-861.jpg