'Biz final takımıyız'

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın oyuncusu Bogdanovic,THY Avrupa Ligi'nde finali hedeflediklerini, final için iyi bir sahip olduklarını söyledi.
'Biz final takımıyız'

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Sırp oyuncusu Bogdan Bogdanovic, THY Avrupa Ligi'nde yine finali hedeflediklerini belirtti.

Bogdanovic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon THY Avrupa Ligifinalinde CSKA Moskova'ya kaybettiklerini hatırlatarak, İstanbul'da düzenlenecek Dörtlü Final için iyi bir motivasyona sahip olduklarını söyledi.

Sarı-lacivertli basketbolcu, 14 Ekim Cuma günü Brose Bamberg maçıyla açacakları sezondan umutlu olduklarını aktararak, "Biz final takımıyız. Taraftarımızın önünde mücadele edecek olmak bizim için iyi bir motivasyon. Ancak daha önce de final oynadığımız için bu motivasyon sadece taraftar açısından olmayacaktır." diye konuştu.

"Şampiyonluk için bu sezon daha fazla çalışacağız"

Bogdanovic, THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olmak için çok fazla çalışacaklarını vurguladı.

Takıma geldiği günden beri şampiyonluğu konuştuklarını belirten Sırp basketbolcu, "Şampiyonluk için bu sezon daha fazla çalışacağız. Dörtlü Final'e ulaşmamız için de çok fazla çalışmamız gerekiyor." görüşlerini aktardı.

Bogdan Bogdanovic, attığı son saniye basketleriyle ilgili ise "Takımım için skorun son saniye üçlüklerime kalmasındansa daha kolay sonlar tercih ederim. Şans gelirse son saniyede üçlük atmak ve herkesi şaşırtmak isterim ama asla ne zaman ne olacağını bilemezsiniz." diyerek sözlerini tamamladı.