Bize paşalık sökmez!

Ziraat Türkiye Kupası Yarı final ilk maçında Atiker Konyaspor, bu akşam deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Saat 20.45’te başlayacak mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek
Bize paşalık sökmez!

UEFA Avrupa Ligi’ne bu sezon da katılabilmek için Türkiye Kupası’nı müzesine götürmek zorunda olan Atiker Konyaspor, final yolundaki en önemli randevularından birisine daha çıkıyor. Yarı final ilk karşılaşmasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek Aykut Kocaman ve talebeleri, İstanbul’dan avantajlı bir skorla dönerek finale kocaman bir adım atmanın hesabını yapıyor. Ekibimizde Serkan Kırıntılı dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

KARTAL, DAHA ÜSTÜN
İki takım arasında bu sezon ligde oynanan karşılaşmalarda Atiker Konyaspor'un üstünlüğü bulunuyor. Kasımpaşa, ligin 10. haftasında Konya'da rakibine 2-1 yenilirken, İstanbul'da 27. haftada oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi. Daha önce tarihinde finale çıkmayı başaramayan temsilcimiz bu sezon bunu başarmak istiyor.  Kasımpaşa'da, Atiker Konyaspor mücadelesi öncesinde sakatlığı devam eden Tunay Torun dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

TURUN ŞİFRESİ: GOL
Geçen hafta Süper Lig’de Gaziantepspor’a 2-1 yenilerek moral bozukluğu yaşayan temsilcimiz, Paşa maçından avantajlı bir skorla Konya’ya dönmeyi hesaplıyor. Atiker Konyaspor’un finale rahat bir şekilde gidebilmesi için bu akşam İstanbul’da oynanacak maçta gol ya da goller atması gerekiyor.  Atiker Konyaspor’un Konya’ya bol gollü galibiyet veya beraberlikle dönmesi durumunda rövanş maçında işi daha da kolaylaşacak ve turu geçmesi daha kolay olacak.

ÜMİT ÖZTÜRK İLE 5.MAÇ
Atiker Konyaspor, Kasımpaşa maçının hakemi Ümit Öztürk ile 5.maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, genç hakemin daha önce yönettiği 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Söz konusu bu maçlarda Öztürk, Konyasporlu oyunculara 5 sarı kart gösterdi. Konyaspor, Ümit Öztürk'ün bu sezon yönettiği maçlarda ligde deplasmanda Bursaspor'a 2-0, Akhisar Belediyespor'a 1-0 yenilirken, kupada Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı.
Yeni Haber