"Bizi bağlamaz"

MHP lideri Bahçeli, '31 Mart akşamı birileri Külliye'de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın' diyen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "Açıklamaları MHP'yi bağlamaz" ifadelerini kullandı.
"Bizi bağlamaz"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un yerel seçim değerlendirmeleri sonrasında konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları MHP'yi bağlamaz
Bahçeli, 'Herkes aklını başına alsın' diyen Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "Açıklamaları MHP'yi bağlamaz" ifadelerini kullandı.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, AK Parti için 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde durumun hiç de iyi görünmediğini gerek anketlerin gerekse sokağın alarm verdiğini iddia ederek şunları söylemişti:

Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere AK Parti hükümeti ve yetkililerine şunu net şekilde söyleyebiliriz: MHP, Cumhur İttifakı için bir kazançtır, kazanımdır. MHP ile birlikte girilecek bir seçimden büyük başarılar ortaya çıkacaktır, iyi neticeler, güzel sonuçlar alınacaktır. Aksini düşünmek bile istemiyorum. 31 Mart akşamı aksi olduğu takdirde birileri Külliye'de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın.