Bizim Meram Köyü Dağ Evleri kura sonuçları belli oldu (Asil ve yedek tam liste)

Meram Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen Bizim Meram Köyü Dağ Evleri’nde kura heyecanı yaşandı. Konya-Antalya yolu 30. kilometrede, Sefaköy sapağında inşa edilecek dağ evleri için 3 bin 703 kişi ön başvuruda bulundu. Koopetarifin şartlarını sağlayabilen 2 bin 887 kişinin katıldığı kuralarda ismi çıkanlar doğa ile baş başa bir hayatın kapılarını araladı. Bizim Meram Köyü Dağ Evleri kuralarına (Asil ve yedek tam liste) ilişkin ayrıntılar.
Bizim Meram Köyü Dağ Evleri kura sonuçları belli oldu (Asil ve yedek tam liste)

Meram Belediyesi’nin öncülüğünde hayata geçirilen Bizim Meram Köyü Dağ Evleri’nde ön başvuruların sona ermesinin ardından kura aşaması da gerçekleştirildi. Kooperatifte hak sahibini belirleyecek kuraya ön başvuruda bulunan 3 bin 703 kişiden kooperatifin şartlarını sağlayabilen 2 bin 882 isim katıldı.

“ÖNCÜLÜK ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Meram Büyük Konut Hamlesi’nin en yeşil halkası olan Bizim Meram Köyü Dağ Evleri’nin, çok farklı bir konseptte olmasına rağmen tıpkı diğer kooperatifler gibi 3 bin 703 başvuru sayısı ile vatandaşlardan büyük teveccüh gördüğünü ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, kura çekimi öncesi yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Yapılacak evlerin on katı başvuru gerçekleşti. Açık ifade etmek gerekirse bizim beklentimizin bile ötesinde bir başvuru sayısına ulaşıldı. Belediyemize güvenerek, doğa ile başbaşa bir yaşamı tercih eden tüm hemşehrilerime öncelikle teşekkür ediyor, güvenlerine layık olma adına üzerimize düşenin fazlasını yapacağımızı bilmelerini istiyorum. ‘Doğa Dostu’ bir belediye olarak en önemli görevlerimizden biri hemşehrilerimiz için doğa ve yeşille iç içe, huzurlu, rahat ve konforlu yaşam alanları oluşturmak. Bunun için bir taraftan her fırsatı değerlendiriyor ve bunu ortaya koyarken de diğer taraftan 350 bin Meramlının hakkını ve hukukunu azami derecede koruyoruz, korumaya da devam edeceğiz. Haksız, hukuksuz ve kanunsuz işlemlere izin vermeyecek, bunun yerine imarlı, alt yapısı hazırlanmış yerlerde bu yaşamı özendirmeye ve buna öncülük etmeye devam edeceğiz. İşte dağ evleri de bu anlayışımızın bir eseridir. Kura sonucunda çıkan tüm vatandaşlarımıza evleri şimdiden hayırlı olsun. Güle güle otursunlar inşallah.”

Başkan Kavuş’un konuşmasının ardından Bizim Meram Köyü Dağ Evleri Kooperatifinin üyeliklerini belirleyecek kura çekimine geçildi.

İşte kura sonucunda Bizim Meram Köyü Dağ Evleri’nde hak sahibi olan asıl ve yedek isimler;

BİZİM MERAM KÖYÜ DAĞ EVLERİ ASİL VE YEDEK KURA SONUÇ LİSTESİ

Bizim Meram Köyü Dağ Evleri hakkında;

Dağ Evleri, Konya-Antalya yolu 30. kilometrede, Sefaköy sapağında inşa edilecek. 400 bin metrekarelik alan içerisinde, 230 bin metrekarelik arsa alanında 500 ila 700 metrekare müstakil parsellerde konumlanacak.

Toplamda 407 adet olarak inşa edilecek dağ evleri’nin bünyesinde, tarım yapılabilecek alanlarıyla birlikte bir de açık otopark alanı bulunacak.

Evler, tek tip 91,33 metrekare büyüklükte, hem yaz hem de kış aylarında konaklanabilecek şekilde ve imar mevzuatına uygun şekilde yapılacak.

Her parselin kendi tapusu bulunacak.

Parseller konum ve büyüklüklerine göre şerefiyelendirilecek. Salon, Mutfak, Banyo ve Terastan oluşan evler 1+1 konseptinde olacak.

Bizim Meram Köyü Dağ Evleri kura sonuçları (Asil ve yedek tam liste)

Bizim Meram Köyü Dağ Evleri kura sonuçları (Asil ve yedek tam liste)

İlgili Haberler
Etiketler :