Bekir Dolu

Bekir Dolu

BİZİMKİLERİN İŞİ DEĞİL

BİZİMKİLERİN İŞİ DEĞİL

Bir şeyi olduğundan bu kadar farklı hatta tam zıddı gibi gösterip sunmak, dünya âleme bunu yutturmak bizim gezi zekâlıların tek başına kotarabilecekleri bir iş değil. Muhakkak.

 

Körfez savaşında olmayan kimyasal silahlar bahane edilerek işgal edilen ülkede sivillerin katledilmesini, kadınların ırzına geçilmesini, çoluk çocuk demeden öldürülmelerini gözden kaçırıp deniz kenarına sızan petrole bulanmış bir karabatak kuşuna üzülmemizi sağlayan akıldan yardım alıyorlar. Muhakkak.

 

Toprağın üzerindeki köylülerle birlikte alınıp satıldığı ortaçağ Avrupasından, Anadolu’ya sayısız haçlı seferleri düzenleyip yenilgiye uğradıktan sonra BARBARLIK ihalesini atalarımıza yıkan akıldan yardım alıyorlar muhakkak.

 

Afrika kıtasının gerçek sahibi siyah adamı yüzyıllardır köle diye alıp-satan, öldüresiye karın tokluğuna çalıştırdıktan sonra 27 yıl hapislerde çürüttükleri Nelson Mandela’ya Nobel Barış Ödülü vererek zencilerin gazını alan akıldan yardım alıyorlar. Muhakkak.  

 

Dünyanın gözünün içine baka baka bir avuç kalmış mazlum Filistin halkını hem öldürüp hem de onları bütün dünyaya terörist olarak gösteren siyonist akıldan yardım alıyorlar. Muhakkak.  

Hakeza;

Anadolu insanından himmet adı altında toplanan yardımlarla Anadolu insanının anasını ağlatmayı planlayanlar, ilmik ilmik örülen bu hain planı yıllarca gizli bir şekilde yürütenler, devletin en önemli noktalarına gizlice sızanlar, devletin parasıyla alınan dinleme cihazlarını çalıp o dinleme cihazlarıyla devletin en gizli sırlarını elaleme servis edenler de aynı yerden akıl ve talimat alıyorlar. Muhakkak.

 

Hepsinden de önemlisi bütün bu kalleşlikleri Allah rızası için çoluğunun çocuğunun nafakasından kesip himmet veren gariban halkın cebinden finanse ediyorlar. Dehşet bir akılla karşı karşıyayız.  

Yine söylüyorum sağcısı-solcusu, CHP’lisi, MHP’lisi Atatürkçüsü, cemaatçisi, gezicisi, demokratı, alevisi, sünnisi, komünisti her kim olursa olsun saf Anadolu çocuğunun yapabileceği bir iş değil bu. Anadolu insanının mayası temizdir. Bu kadar ileri düzeyli alçaklıkları hesap edemez. Bir üst akıldan yardım almadan, akıl almadan, talimat almadan mümkünü yok.

 

Demokrasi demek sadece sandık demek değildir diyerek sandığın önemini aşındırmak, iktidara oy vermeyen diğer % 50 ‘lik kesimine baskı yapılıyor diyerek dünya tarihinde eşine az rastlanır seçim başarılarına çamur atmak vallahi sadece bizimkilerin yapabilecekleri türden hinlikler değildir. Bir yerden akıl aldıkları, destek aldıkları muhakkak.

 

12 yıldır girdiği her seçimde oylarını artırarak halktan tam destek almış ve bu gün genel seçim olsa seçmenin yarısından fazlasının desteğini alacağı açıkça belli olan bir partiyi ve o partiye rey veren kitleleri makarnaya kömüre satılan cahil köylüler gibi gösterip ötekileştirmek bizimkilerin işi değil muhakkak.

 

Olsa olsa dışarıdan bir aklın ürünüdür. Muhakkak.

Allah’ım sen bize yardım et, yaman bir düşmanla karşı karşıyayız. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Bekir Dolu Arşivi
SON YAZILAR