Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

BOLU (AA) - Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin...
Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

BOLU (AA) - Bolu Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Aksoy, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerinde beğendiği fotoğrafları seçti.

Aksoy, yaşam kategorisinde Doğukan Keskinkılıç'ın "Dolunayın güzelliği", haber kategorisinde Aytaç Ünal'ın, "İlk kadın taarruz helikopter pilotu", spor alanında ise Ali Atmaca'nın "Engelli basketbolcunun sevinci" fotoğrafına oy kullandı.

Fotoğrafların çok güzel olduğunu belirten Aksoy, seçim yapmakta zorlandığını söyledi.

Aksoy, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek, şöyle konuştu:

"Ülkemizin en köklü kuruluşu ve en güvenilir haber kaynağı Anadolu Ajansının her yıl düzenlediği yaşam, haber ve spor dalındaki yılın fotoğrafları etkinliğine beşinci veya altıncı katılışım. Her yıl da iple çektiğim, seçim yapmakta zorlandığım bir etkinlik ama çok güzel. Sonra sonuçlarının açıklanmasını da iple çekiyoruz; seçtiklerimiz dereceye girecek mi girmeyecek mi diye. Her biri dereceye girecek nitelikte fotoğraflar. Anadolu Ajansını ve özelikle fedakar muhabirlerinin hepsini tebrik ediyorum. Benim gözümde hepsi bu yarışmanın birincisi."

Kaynak:

Etiketler :