'Bombaları Gazi Meclis'e atanları lanetliyorum'

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz, "Teröristlerin tepesine yağması gereken bombaları Gazi Meclis'e atanları, eli kanlı canilere sıkılması gereken kurşunları millete sıkanları lanetliyorum." dedi.
'Bombaları Gazi Meclis'e atanları lanetliyorum'

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ darbe girişimiyle demokrasiye ve milli iradeye karşı ciddi müdahale teşebbüsü olduğunu söyledi.

Bugünlere, AK Parti Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde, darbelere ve muhtıralara karşı mücadele ederek geldiklerini kaydeden İnceöz, bu darbe girişimine karşı dimdik milletin yanında duracaklarını söyledi.

Darbe girişiminde bulunanların millete hesap vereceğini vurgulayan İnceöz, şöyle konuştu:

"Sokaklar, meydanlar milletindir; asla darbecilere, hainlere, kalleşlere bırakmayacağız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor; darbeci hainlere pabuç bırakmayan aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Teröristlerin tepesine yağması gereken bombaları millet iradesinin tecelligahı Gazi Meclis'e atanları, eli kanlı canilere sıkılması gereken kurşunları millete sıkanları lanetliyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın da dediği gibi biz kefenimizle yola çıktık, bir can borcumuz var o da vatanımız için feda olsun."

Milletin darbe girişimi karşısında sergilediği tutumun her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten İnceöz, "Savaş dönemlerinde bile düşmanlarca hedef alınmayan TBMM'nin, millet iradesinin tecelligahı olan bu mekanın doğrudan bombaların hedefi olması; darbe heveslisi Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin ruh halini yansıtmak bakımından büyük önem taşımaktadır." dedi.