'Boncuk'ların dostluğu şaşırtıyor

Bartın'da, tamamına "boncuk" ismi verilen iki kedi ve iki köpek yavrusu arasındaki dostluk görenleri şaşırtıyor.
'Boncuk'ların dostluğu şaşırtıyor

Bartın'ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesi Zafer köyü Değirmenyanı Mahallesi'nde yaşayan Azime Bayraktar'ın, "boncuk" ismini verdiği iki kedi ve ikiköpek yavrusu arasındaki dostluk görenleri şaşırtıyor.

Yavruların bakımını üstlenen Bayraktar, onları sahip olduğu ineğin sütüyle besliyor. Yaklaşık 6 aylık olan kedi ve köpek yavruları, beraber yatıyor, besleniyor ve uyuyor. Yavrular, zamanın çoğunu beraber geçiriyor, birbirleri ile oyun oynuyor. 

"Elimden geldiği kadar besliyorum"

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpek ve kedi yavrularına bakmaktan büyük bir zevk aldığını söyledi.

Bayraktar, "İneğimi sağıyor ve onlara taze süt veriyorum. Kedi yavrularının annesine bir araç çarptı. Köpeklerin annesi de bir gece gitti, bir daha dönmedi. Bunlar garip kalınca birbiriyle dost oldular. Aynı insan gibi kucaklaştılar. Kedi yavruları köpekleri emmeye çalışıyor. Elimden geldiği kadar besliyorum." dedi.

Yavruların birlikte oyun oynadığını ifade eden Bayraktar, "Kedi, köpeği görünce normalde kaçması lazım. Bunlar birbiriyle oynuyor, yemek yiyorlar ve yatıyorlar. Birbirlerine anne baba gibi görünüyorlar. Bunları gören herkes duygulanıyor. Bunlara en çok süt ile ekmek veriyorum. Bakmaya devam edeceğim. İstiyorlar ama vermeyeceğim çünkü torunlarım çok seviyor." diye konuştu.