Boşanma aşamasındaki karısının akrabaları tarafından öldürüldü

Adana'da boşanma aşamasındaki karısının akrabaları tarafından başından vurulan kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Boşanma aşamasındaki karısının akrabaları tarafından öldürüldü

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Saydam Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Necmettin (41) ve Fatma Çakmak çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çiftin bugün Adana Adliyesi'nde görülmesi planlanan duruşması ertelendi ve çift boşanamadı.

Mahkeme çıkışı Fatma Çakmak'ın akrabaları iddiaya göre, Necmettin Çakmak'a saldırdı. Ancak çevredekilerin araya girmesiyle Necmettin Çakmak uzaklaştırıldı. Saat 15.00 sıralarında Necmettin Çakmak, Saydam Caddesi'nde yürürken bir grup tarafından önü kesildi ve darp edildi. Daha sonra gruptan bir kişi belinden çıkarttığı tabanca ile Çakmak'ın başına bir el ateş etti. Necmettin Çakmak, kanlar içerisinde yere yığılırken grup otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı Çakmak, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Çakmak'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Etiketler :