Bostan: "Meydanları boş bırakmayacağız, hainlere geçit vermeyeceğiz"

Bostan: "Meydanları boş bırakmayacağız, hainlere geçit vermeyeceğiz"

AK Parti Mersin İl Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, Mersinlileri Cumhuriyet Meydanı'na davet ederek, "Meydanları boş bırakmayacağız. Bir olacağız, diri olacağız. Tüm dünyaya milli irademize nasıl sahip çıktığımızı bir kez daha göstereceğiz" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanları boş bırakmayın" çağrısının ardından 12 gündür meydanlarda nöbet tutan vatandaşlara teşekkür eden AK Parti Mersin İl Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Ali Bostan, "15 Temmuz'da ülkemizi büyük bir uçuruma sürüklemek isteyen hainlere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde karşı duran tüm milletimize şükranlarımı sunuyorum. Bugün hala demokrasiden ve de en önemlisi Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığından söz edebiliyorsak bu milletimizin kararlı duruşu sayesindedir" diye konuştu.

Devlet içerisine sızan Fethullah Terör Örgütü'nün AK Parti Hükümeti'nin kararlı ve hızlı tutumuyla devlet yapılanmasının çökertilmeye başlandığına dikkat çeken Bostan, "Hükümetimiz kontrolü eline aldı ancak yine de tehlike geçmiş değil. Meydanları boş bırakmayacağız. Darbecilere, hainlere ve onların işbirlikçilerine geçit vermeyeceğiz. Bizler ülkemize, demokrasiye, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sonuna kadar inanıyoruz. Bu sebeple geleceğimiz için, aydınlık yarınlarımız için meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Tüm Mersinli hemşerilerimizi bu kutsal görev için Cumhuriyet Meydanı'na bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: