Bowling turnuvasında kazanan Altınokta Körler Derneği oldu

Optimum AVM'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bowling turnuvasının geliri ile sesli kütüphane yaptırılacak.
Bowling turnuvasında  kazanan Altınokta Körler Derneği oldu

Optimum AVM'nin ev sahipliğinde gerçekleşen bowling turnuvasının geliri ile sesli kütüphane yaptırılacak.

Sosyal aktivitelerle de adından sıkça söz ettiren Adana'nın alışveriş, eğlence ve yaşam alanı Optimum AVM, Adana Güney Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ve geliri ile Altınokta Körler Derneği'ne sesli kütüphane kazandırılması planlanan bowling turnuvasına ev sahipliği yaptı.

Kulüp üyeleri, tatlı bir rekabetin yaşandığı turnuvada keyif dolu anlar yaşadı. Optimum AVM'de yer alan Playbowling'te düzenlenen turnuvada, zaman zaman heyecan doruk noktaya ulaştı. Oldukça çekişmeli geçen turnuva sonunda dereceye giren katılımcılara madalya ve kupa verildi.

Toplum yararına gerçekleştirdiği çalışmalar ve etkinliklerle kentin en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Adana Güney Rotary Kulübü'nün 22. Dönem Başkanı Oral Korurlar, amaçlarının hem spor yapmak hem de bu sporun karşılığında elde ettikleri gelirle ihtiyacı olanlara yardımda bulunmak olduğunu söyledi. Korurlar, bowling turnuvasından elde edilen gelirle Altınokta Körler Derneği'ne bir sesli kütüphane kazandıracaklarını, ayrıca dernek binasının restorasyonunu yaptıracaklarını ifade etti.

Adana Güney Rotary Kulübü üyeleri, keyifle geçen turnuva sonunda günün anısına hep birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: