Bozdağ: Türkiye huzur adası olma vasfını koruyor

Adalet Bakanı Bozdağ, "Yanı başımızdaki yangınlara ve olumsuzluklara rağmen, Türkiye huzur adası olma vasfını koruyor ve ekonomisi de her şeyiyle büyümeye devam ediyor." dedi.
Bozdağ: Türkiye huzur adası olma vasfını koruyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde partisinin düzenlediği bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Türkiye'de bayramın huzur içesinde yaşandığını, dünyanın her yerinde de bayramın huzur ve barış içinde yaşanmasını arzu ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu ve her alanda geliştiğini anlatan Bozdağ, şunları söyledi:

''79 milyon nüfusuyla gelişen, büyüyen ekonomisiyle, alt yapıda ve üst yapıda elde ettiği başarısıyla Türkiye büyümeye devam ediyor. Yanı başımızdaki yangınlara rağmen işte Suriye'de 5 yıla yaklaşan iç savaşa, Irak'ta 10 yılı aşan iç kargaşaya ve başka pek çok olumsuzluklara rağmen, Türkiye huzur adası olma vasfını koruyor ve ekonomisi de her şeyiyle büyümeye devam ediyor. İnşallah önümüzdeki süreçte de Türkiye büyümeye devam edecektir."

"Birbirine benzemez çevreler bir araya gelmiş"

Karanlık çevrelerin AK Parti'ye karşı birleştiğini anlatan Bozdağ, şunları kaydetti:

"Bize sövenlere lütfen bakın. Bizi yerin dibine geçirmek isteyenlere bakın. Birbirine benzemez bütün çevreler bir araya gelmişler. Hem terör örgütleri, hem bir kısım siyasiler, hem medya, hem uluslararası bazı güçler, uluslararası bazı medya çevreleri hep beraber hareket ediyorlar. Ya sizin menfaatiniz nasıl bir araya geliyor? Menfaatleri, zayıf bir Türkiye'de bir araya geliyor. Türkiye zayıf olursa, onların dümeni iyi olacaktır. Türkiye'de zayıf iktidar olursa, onlar istediğini yapacaklardır. Allah’ın izniyle bu millet zayıf iktidarların zararını gördüğü için bundan sonra yeni zayıf iktidarlar ortaya çıkarmayacaktır."