Bozkır kapalı pazar alanı tüm hızıyla devam ediyor

Bozkır Kapalı Pazar alanının %35’i tamamlandı, pazar alanında çelik kısmın ise %50’lik kısmı tamamlandı. Kapalı pazar alanının temmuz ayı sonunda veya ağustos ayı başında bitirilmesi hedefleniyor.
Bozkır kapalı pazar alanı tüm hızıyla devam ediyor

Kapalı pazar alanının müteahhidi Necip Uysal, çelik kısmın haziran ayının ortasına doğru bitirmeyi hedeflediklerini belirterek, akabinde üst kaplaması yani sandviç panel çatı kaplamasının yapılacağını, işlerin yolunda gitmesi durumunda ise temmuz ayının sonunda veya ağustos ayının başında hizmete girmesini hedeflediklerini söyledi.

Kapalı Pazar Alanı Çok Amaçlı Kullanılacak

         Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır kapalı pazarının çok amaçlı bir şekilde kullanılarak hizmet vereceğini söyledi. Başkan Gün,  İlçenin en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan kapalı pazarın, aynı zamanda diğer önemli eksiklik olan otopark sorununu da gideceğini belirtti.

Başkan Gün konuşmalarına şu şekilde devam etti, “kapalı pazarımızın projesi çok amaçlı olarak tasarlandı ve iki çelik direk arası 13 metreye 16 metre yapılarak kapalı otopark olarak da kullanılacak. Otopark sorunumuza bir diğer alternatifimiz de, şu anda mevcut pazar olarak kullandığımız yer de otopark olarak kullanılacak. Bunun yanında, büyük konferanslarımız, mitinglerimiz, düğünlerimiz, şenliklerimiz de kapalı pazar alanımızda yapılacak. Müteahhidimiz Necip Uysal’a, yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca kapalı pazarımızın yapılmasında emeği geçen Selçuklu Belediye Başkanım Uğur İbrahim Altay ve ekibine, tüm personellerime de teşekkür ediyorum. İlçemize tekrardan hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hedefimiz Bozkır’ı 2020’ye hazırlamak

Yapımı devam eden kapalı pazar alanı gibi bir projenin Türkiye’de ikinci olduğunu, Bozkır’a özel olarak tasarlandığını vurgulayan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, “projemiz Bozkır’a özel olarak çok amaçlı bir şekilde tasarlandı. Türkiye’de bu şekilde tasarlanan iki proje var ve bunlardan bir tanesi, yapımı devam eden Bozkır kapalı pazar alanımızdır. Kapalı pazar alanımız ilçemizde büyük eksiklikleri giderecek ve ilçemize önemli bir hizmet olacaktır. Yapmış olduğumuz projelerle, yapımı devam eden ve proje aşamasında olan çalışmalarımızla Bozkır’ı, ilçe oluşunun 150. Yılı olan 2020’ye güçlü bir şekilde hazırlamaktır. 2020’de Bozkır, prestij sahibi, geçmişi kadar güçlü bir ilçe olacaktır” dedi.