Tuğba Açıkgöz

Tuğba Açıkgöz

Bu Adam Daha Ne Yapsın?

Bu Adam Daha Ne Yapsın?

A Haber’in seçimlerin nabzını tuttuğu videoları bol bol izliyoruz. Her kesimden seçmenle seçim değerlendiriliyor. CeHaPeliler yine bildiğimiz haldeler. Hiçbir şey bildikleri yok. Körler, sağırlar, yabancılar. Issız adadan sesleniyorlar Türkiye’ye.

AK Parti ve MHP seçmeni ise adeta ders veriyor herkese. İnsan ‘helal olsun’ diyor. Uzun konuşuyorlar çünkü anlatılacak ne çok şey var. ‘90 yılda CHP’nin herhangi bir hizmetini söyleyebilir misiniz’ sorusuna karşılık, öcü görmüş gibi kaçan seçmen yok! Çatır çatır sıralıyorlar bu ülke için neler yapıldığını. Kuru gürültü bir şeylerin peşinden gitmiyorlar. Kendi yaşadıklarını anlatıyorlar utana sıkıla, fakirliği yaşamışlar, insan yerine konmadıkları günleri hatırlıyorlar. ‘Şapkayla milleti selamlamaya benzemez bu’ diyor amcamız. Ne kadar da net bir cümle!

Minnetleri var, vefaları var. ‘Bu ülke sana çok şey borçlu. Hakkını helal et oğul’ diyor 90’larına merdiven dayamış teyzemiz. Dua ile dönüyor ya dünya, işte en çok duayı hayır işleyenler alıyor.

Bir abimiz ‘ülkücü bir vatandaş olarak Recep Tayyip Erdoğan’ı destekliyorum ve her zaman destekleyeceğim. İmam Hatip’de okurken kitap bulmazdım. 4 çocuğum okula varmadan kitapları hazır oluyor’ diyor ve ‘bu adam daha ne yapsın?’ diye sıralamaya başlıyor. Sıralama o kadar uzun ki!

İnsan en iyi yaşadığını anlatabilir diyoruz izlerken. Her şeyi çok net gören bir Türkiye var. İstanbul’da röportaj veren birisi, Karadeniz’deki yolları anlatıyor. Karadenizli bir teyzemiz Cerrahpaşa’da ameliyat olacak babası için istenen uzun listeyi anlatıyor. O listede yazılanları almak için künyesini satan abisini söylerken kızgınlığını hissediyoruz.

Erzurum’da seçim aracında Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını gören teyzemiz kaldırıma oturmuş dua ediyor. ‘Araçta kimse var mı?’ diye soruyor bir umut. Aslında niyeti evladım dediği Erdoğan’ı kucaklamak. ‘Yok’ dediklerinde ‘Olsun oğul, Allah onun ömrünü uzun etsin’ diyor özlemle.

Şimdi soruyorum CHP liderlerine?

Böylesine bir sevgiyi hak edecek siz ne yaptınız?

Seçmeniniz bile sizi tanımazken, utanmadan Erdoğan’a rakip olmak hangi aklın ürünü?

Vadedecek ne bulabilirsiniz?

Her şeye muhalif bir parti bana, evladıma ne verebilir?

Sizin bile hakkınızı koruyan bir cumhurbaşkanına neyin kini bu?

Ah CHP ah!

Bu adam daha ne yapsın. Size rağmen, size bile hizmet ediyor.

Tüm imkanlarını sömürdüğünüz ülkenin, öz yabancıları!

Vakti zamanında tesettürlülere ‘İran’a gitsinler diyen zihniyet!

Özgürlük denilen şey, sizin kendi nefsinize hizmet etmek dışında, asıl anlamını yaşıyor artık. Fatih portakal bile özgür bu ülkede, düşünün yani. Atıyor tutuyor ve özgür. Normalde gazetecilik namına hiçbir başarısı olmayan bir adamcağız, sadece Recep Tayyip Erdoğan hizmetlerine saldırarak hayata tutunuyor. Acınası bir hal ama özgür!

Muharrem İnce, Temel Karamollaoğlu, Meral Akşener… bla bla bla… Hepsi toplanıp ortak miting yapsa, bir meydan dolduracak destekleri yokken, boylarından büyük cürretle ahkam kesiyorlar. Kalkınma adına bir vaat yok. Bizleri kömürcü makarnacı diye yaftalayan bu grup, şimdi millete bol keseden para saçıyor. Tüm çalışma ve faaliyetleri durduracaklar. Üretim yok. Ama maaşım artacak? Sebep?

Kim inanır bu deli saçmasına? Kendi seçmeniniz inanıyorsa oda sizin akıl tutulmanız.

Biz sahip olduklarımızı korumaya ve ülkemizi daha da ileriye götürmek için Recep Tayyip Erdoğan’la devam edeceğiz. Çünkü

Yaparsa yine Recep Tayyip Erdoğan yapar!

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Tuğba Açıkgöz Arşivi
SON YAZILAR