Bu ekmek çeşitlerini daha önce görmediniz! Konyalıların vazgeçilmezi olacak

Konya’da bulunan Ekşi Fırın, kaliteli, lezzetli ve doğal ürünleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor. Ekşi maya ile üretilen ekmek ve bagetler her gün müşterileriyle buluşuyor.
Bu ekmek çeşitlerini daha önce görmediniz! Konyalıların vazgeçilmezi olacak

Ekşi maya ile yapılan doğal ekmeğiyle ön plana çıkan Ekşi Fırın, Konya Meram’da açıldı. İmalatı ve satışı Hatice Kulu ile Elif Ulu’ya ait olan doğal ürünler, her gün alıcılarıyla buluşuyor. Müşterileri tarafından olumlu geri dönüş alan Ekşi Fırın’da kalite, lezzet ve hijyen ön planda tutuluyor.

eksi-firin-9.jpg

‘BAGET VE EKŞİ MAYALI EKMEK ÜRETİYORUZ’

Mağazanın konumundan ve bulunan ürünlerden bahseden Kulu, “Ekşi Fırın isimli mağazamız, 6 Mart 2024 tarihinde açıldı. Meram Yenişehir Caddesi üzerinde bulunuyor. Ekşi mayalı ürünler üretiyoruz.

eksi-firin-7.jpg

Sabah 8, akşam 7 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Ciabatta, tam buğday, sarı buğday ekmeğinin yanında domates kurulu, zeytinli, kekikli, susamlı ve sade baget satışı yapıyoruz. İmalatı tamamen bize ait olan ürünlerimizi, arkadaşım Elif Ulu ile birlikte 2 kadın olarak satışa sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

eksi-firin-2.jpg

‘TAMAMEN DOĞAL VE SAĞLIKLI’

Üretilen ekmeklerin doğal ve sağlıklı olduğunu belirten Kulu, “Ekmeklerimiz tamamen doğal. Hamurlar 24 saat soğuk fermente ediliyor. Herhangi bir katkı maddesi bulunmuyor. Dolayısıyla glüteni de azaldığı için daha sağlıklı oluyor.

eksi-firin-6.jpg

Ekmeğin yanı sıra kurabiye çeşitlerimiz, simit ve poğaçamız da var. Fiyatlarımız oldukça makul. Gramajlarımız yüksek. 630 gramlık tam buğday ve sarı buğday ekmeğimiz 40, bagetlerimiz 30-35, ciabatta ekmeğimiz de 25 liradan satışa sunuluyor.” diye aktardı.

eksi-firin-4.jpg

‘PİZZA GÖRÜNÜMLÜ FOCACCİA EKMEĞİ’

Kulu, sözlerine şu şekilde devam etti; “Müşterilerimizden güzel tepkiler alıyoruz. Ürün kalitesi, sağlığı ve hijyeni açısından ön plana çıkıyoruz. Ekmeklerimizin çeşitlerini arttırmayı düşünüyoruz.

eksi-firin-1.jpg

Pazar günleri zaten çeşitlerimiz daha fazla oluyor. Örneğin zeytinyağlı bir hamurdan yapılan, üzerinde çeri domatesi ve zeytin bulunan pizza görünümlü Focaccia ekmeğimiz var. Diğer ürünlerimiz gibi bu da ilgi görüyor.”

 Muhabir
Etiketler :