Bu fırsat kaçmazdı!

Yavru Kartal Anadolu Selçukspor, ligde kalma yolundaki rakipleri Bandırmaspor ve Fethiyespor’un yenildiği haftada Şanlıurfaspor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar, 15. sıradaki rakibiyle olan puan farkını 3’e indirdi  
Bu fırsat kaçmazdı!

DİŞE DİŞ MÜCADELE
TFF 2.Lig’in 29. hafta maçında Anadolu Selçukspor evinde play-off mücadelesi veren Şanlıurfaspor ile karşı karşıya geldi. Play-off hattındaki güçlü rakibiyle dişe dişe mücadele eden Yavru Kartallar’ın 2 de net penaltısı verilmedi. Başladığı gibi 0-0 berabere biten karşılaşmanın ardından puanını 25’e yükseltti. Abdurrahman Baysangur’un göreve gelmesinin ardından yeni bir hava yakalayan ekibimiz, pazar günü evinde Tarsus İY ile karşılaşacak.

HESAPLAR TUTMADI
Ligde kalmak için ince hesaplar yapan Anadolu Selçukspor, Bandırma ve Fethiye’nin mağlup olduğu haftayı 1 puanla kapatarak eline geçen fırsatı tam olarak değerlendiremedi. Aradaki puan farkını 3’e indiren Abdurrahman Baysangur ve talebeleri, kalan haftalarda galip geldikten sonra rakiplerinin yenilmesini bekleyecek. Ekibimiz, bu hafta Tarsus ile karşılaştıktan sonra sırasıyla Karagümrük, Darıca, Tokat ve Menemen ile karşı karşıya gelecek.