Bu gece her yol zafere çıkıyor

Asteras ve Tottenham karşısındaki iyi futbolunu skora yansıtamayan ve iki beraberlikte kalan Beşiktaş, kazanamama şanssızlığını Partizan maçında sonlandırmaya çalışacak.
Bu gece her yol zafere çıkıyor

Süper Lig'de hafta sonunda kazanarak Avrupa maçları öncesi morallenen Beşiktaş ve Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün 3. maçlarına çıkıyor. Günün ilk maçında saat 20.00'da L Grubu'ndaki Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Lokeren'i ağırlayacak. Ardından C Grubu'nda yer alan Beşiktaş, saat 22.05'te Sırbistan deplasmanında Partizan'a rakip olacak. Sivas galibiyetiyle Süper Lig'de liderliğini sürdüren siyah-beyazlılar, Avrupa kupalarında iyi futbolunu bu kez 3 puan olarak sahaya yansıtmaya çalışacak.

KARTAL'DA 3 EKSİK

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Jose Sosa, Mustafa Pektemek ve Serdar Kurtuluş, Partizan maçında forma giyemeyecek. Temsilcimizde 3. maçlar öncesi ceza sınırında oyuncu bulunmazken Partizan takımında Branko Ilic, bugün maçta sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek ve İstanbul'daki karşılaşmada forma giyemeyecek.

CONSTANT GERİ DÖNÜYOR

Ligde galibiyetle tanışan Trabzonspor'da sakat futbolculardan kaleci Onur, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Musa Nizam, Yusuf Erdoğan ve İshak Doğan'ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Sakatlığı düzelen Mustafa Yumlu ve Constant, kadroda yer alacak.

Partizan - Beşiktaş

UEFA Avrupa Ligi C gurubu üçüncü maçında Beşiktaş 23 Ekim Perşembe akşamı saat 22:05'te Sırbistan temsilcisi Partizan'a konuk oluyor. Siyah-beyazlı temsilcimizin C grubunda oynadığı iki maçıda 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı ve 2 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Partizan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Paolo Mazzoleni yönetecek. Mazzoleni'nin yardımcılıklarını Riccardo Di Fiore ile Matteo Passeri üstlenecek. Karşılaşma Star TV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor - Lokeren

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi L Grubun'daki üçüncü maçında Belçika temsilcisi Lokeren ile karşılasacak. Karşılaşma saat saat 20'de Smart Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Gruptaki ilk maçında Metalist Kharkiv'i 2-1 yenen, evinde Legia Varşova'ya 1-0 yenilen borda mavililerde hedef üç puan.

Ligteki üç puan hasretine Mersin İdmanyurdu karşısında alınan üç puanla son veren Trabzonspor evindeki ikinci Avrupa Ligi maçında galip gelmek istiyor.