'Bu kanı durdurmak lazım'

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, terör olaylarına ilişkin "Ölen öldürülen, vuran vurulan her gencin bir annesi, babası var. Bu kanı durdurmak lazım bu kanı biz durdurabiliriz" dedi.
'Bu kanı durdurmak lazım'

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, terör olaylarına ilişkin "Ölen öldürülen, vuran vurulan her gencin bir annesi, babası, kardeşi akrabası var. Bu kanı durdurmak lazım bu kanı biz durdurabiliriz" dedi. 

Kamalak, partisinin Erzincan milletvekili adaylarının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Ankara'da bombalı saldırı olduğu yönünde bilgi aldıklarını belirterek, gelişmeleri takip ettiklerini ifade etti. 

Bölgede yaşanan terör olaylarına değinen Kamalak, yiten her canın bu ülkenin evladı olduğunu ve bu akan kanın durdurulması gerektiğini ifade etti. 

Kamalak, her yiten canın "ana kuzusu" olduğunun unutulmaması gerektiğini dile getirerek, şöyle konuştu: 

"Öbür taraftan 'terörist' deniyor, şu deniyor, bu deniyor. Onlar da ana kuzusudur. Onlar da bu ülkenin evlatlarıdır. Şu kadarını ifade edelim, bir tavuğun civcivini almak isteseniz, o tavuk anne refleksiyle üzerinize atılır. Başını verir belki, civcivini vermek istemez. Ölen öldürülen, vuran vurulan her gencin bir annesi, babası, kardeşi akrabası vardır. Bu kanı durdurmak lazım. Bu kanı biz, ancak ve ancak milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisi durdurabilir."