Bu sadece bir başlangıç!

Anadolu Selçukspor’da Teknik direktör Alper Avcı, deplasmanda 2-0 galip kazanılan Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasını değerlendirdi. Avcı, ‘’ Aldığımız galibiyet önemli ancak bu sadece bir başlangıç’’ dedi
Bu sadece bir başlangıç!

Geçen haftaki Şanlıurfaspor maçında da aynı mücadeleyi ortaya koyduklarını, ancak mücadelenin karşılığını alamadıklarını belirten Alper Avcı, ’’Sahada çok iyi mücadele eden bir takım vardı. Yaklaşık bir haftadır takımla taktiksel ve fiziksel anlamda çalışma yapma imkanı bulduk, kendi düşünce yapımızı arkadaşlarımıza empoze etmeye çalıştık. Yaptığımız antrenmanlar ile eksiklerimizi en aza indirmeye çalıştık. İyi mücadele eden, özverili bir oyuncu grubumuz var. Lig sıralamasındaki yerimizin burası olmadığını onlarda biliyorlar. Bu haftada Tarsus İdman Yurdu deplasmanında doğru savunma anlamında önemli bir mücadele ortaya koyduk. Rakibe pozisyon vermedik. Kazandığımız toplarda özellikle ikinci ve üçüncü bölgede doğru hücumları yapmaya çalıştık. Net bir skor bulduk ve galip geldik. Son 20 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kaldık ama oyun disiplininden kopmadan, sonuç almayı başardık’’ ifadelerini kullandı.

RAKİP TAKIM TARAFTARLARI ALKIŞLADI

‘’Oyuncularımızın bizim söylediklerimizi yerine getirip sahada hiçbir şeye kulak asmamaları bizim için önemliydi.’’ diyen Avcı, Onlar işlerini çok iyi yaptılar. Alınan galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum, Tarsus deplasmanından galip dönmek güzeldi. Ancak daha güzel olanı rakip takım seyircilerinin maçtan sonra bizi alkışlar ile soyunma odasına göndermeleri oldu. Bu anlamda maçı izleyip alkışlayan futbol severlere de teşekkür ediyorum. Bu davranış oyuncularımın özgüvenlerinin yerine gelmesi anlamında da önemli bir nokta idi. Karşılaşmanın ardından oyuncularıma da söyledim, evet aldığımız galibiyet önemli, sevindik ancak bu sadece bir başlangıç. Daha büyük başarılara imza atacağınızdan eminim’ şeklinde konuştu.