Bu sezon Konyaspor'a ders olsun!

Sezona çifte kupa ve Avrupa Ligi’ne katılarak başlayan Atiker Konyaspor, son aldığı Fenerbahçe yenilgisiyle sezonu 36 puanla 15.sırada tamamlayarak camiaya yaşattığı eziyeti sonlandırdı
Bu sezon Konyaspor'a ders olsun!

Süper Lig’de 2017-2018 sezonu dün oynanan maçlarla sona erdi. Taraftarına adeta Çin işkencesi yaşatan ve geçtiğimiz hafta Osmanlıspor’un yenilmesiyle kümede kalmayı garantileyen Atiker Konyaspor, ligi düşme hattının bir basamak üstünde noktaladı. Anadolu Kartalı, son aldığı 3-2’lik Fenerbahçe yenilgisiyle sezonu 36 puanla 15.sırada tamamladı. Temsilcimiz, oynadığı 34 maçta 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 yenilgi aldı. 38 gol atan ekibimiz, kalesinde ise 42 gol gördü. Uzun zaman sonra ligi 15. sırada bitiren yeşil-beyazlıların yönetim değişikliğine gitmesi bekleniyor.

TEKNİK DİREKTÖR ÇIKMAZI
Atiker Konyaspor’da teknik direktör bilmecesi de yaşanıyor. Takımı ligde tutan Sergen Yalçın,  Fenerbahçe karşılaşması sonrası, kontratının sona erdiğini ve henüz kendisine bir teklif gelmediğini söyledi. Konyaspor ile kontratının sona erdiğini hatırlatan Sergen Yalçın, "Henüz bir görüşme yapmadık. Daha bir teklif gelmedi. Bekliyoruz. Önümüze nasıl bir fırsat çıkar bilmiyorum. Konyaspor’u zor bir pozisyonda aldık. Başarı ile ligi tamamladık. Mutluyuz. Konya büyük bir şehir, küme düşürseydik çok üzülürdük. Şu an için bir planımız yok. Önümüzdeki döneme bakacağız" açıklamasını yaptı.