Bu şifadan içen sigaranın verdiği rahatsızlıktan kurtuluyor

Sigara içenlerin ciğer temizliğinin gerekliliğinden bahseden Nur Sultan Özkaral, müşterilerinin öksürükten ve balgamdan rahatsız olma sorununa karşı Datça Acıbadem macunu tavsiye ettiğini söyledi.
Bu şifadan içen sigaranın verdiği rahatsızlıktan kurtuluyor

Dünyada her yıl 8 milyondan fazla kişi sigaradan kaynaklı kalp krizi ve kanser gibi nedenlerle hayatını kaybediyor. Bu can kayıplarından 1 milyondan fazlası ise sigara dumanına maruz kalmaktan kaynaklanıyor. Konya Bosna Hersek Mahallesinde aktarcı Nur Sultan Özkaral, Datça Acıbadem macununun ciğerdeki bütün toksinleri atabilecek ve balgamın sökmesini kolaylaştıracak ürün olduğunu vurguladı.

sigara-4.jpg

"CİĞERDEKİ BALGAMI KOLAYCA SÖKER"

Özkaral, "Sigaradan rahatsız olup ama bir türlü bırakamadığını söyleyen çoğu müşterilerime, bu ürünü tavsiye ediyorum. Datça Acıbadem macunu, sigaranın bırakmasını kolaylaştırmıyor. Sadece kişinin rahatsızlığını gideriyor. Öksürüğünün tamamen geçmesini isteyen, ciğerlerine artık oksijen gitmediğini düşünen herkese öneriyorum. Ayrıca ciğerlerdeki balgamın kolayca sökülmesini sağlıyor. En kısa 3 gün içerisinde etkisini gösteriyor. 3 günün sonunda insan rahatlandığını hissedebiliyor. Sabah ve akşam olmak üzere bir tatlı kaşığı kadar içilmesi yeterlidir." ifadelerini kullandı.

sigara-2.jpg

KULLANAN ETKİSİNDEN MEMNUN

Datça Acıbadem macununun içeriğine değinen Özkaral, "Kebabiye, damla sakızı, acı badem, zerdeçal, zencefil, karabaşotu, karanfil, meyan kökü, tarçın, nane, keçiboynuzu, kudretnarı, çiçek balı gibi daha birçok faydalı şeyler var içerisinde. Özellikle kebabiye, ses kısılmasına iyi geliyor. Bu macunu fazla kişi bilmez. Bilenler de etki gösterdiğine pek inanmaz. Ama kullanıp etkisinden çok memnun kalan müşterilerim var. O yüzden sigaranın verdiği rahatsızlıktan kurtulmanın yolunu öneriyorum." şeklinde konuştu.

sigara-1.jpg

Kaynak:YENİ HABER

Etiketler :