Bugün Konya tarihine geçecek

Atiker Konyaspor ile yeniden tarihi başarılar yakalamak için anlaşan ve dün akşam Konya’ya gelen teknik direktör Aykut Kocaman, bugün saat 12.00’de tarihe geçecek imzayı atacak. Konyaspor’un Süper Lig şampiyonluğunun temelleri bugün atılacak
Bugün Konya tarihine geçecek

Atiker Konyaspor ile prensipte anlaşan ve bugün resmi sözleşme imzalayacak Aykut Kocaman, dün akşam Konya’ya uçakla geldi. Anadolu Kartalı’nda yeşil-beyazlı taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman’ı yüzlerce meşaleyle karşılayarak tezahüratlarla ‘hoş geldin’ dedi. Binlerce taraftar tarafından karşılanan ve tezahüratlarla onore edilen Kocaman’ın duygu dolu anlar yaşadığı dikkatlerden kaçmadı.

İMZAYI BUGÜN ATACAK
Atiker Konyaspor’da anlaşmaya varılan teknik direktör Aykut Kocaman’ın imza töreninin detayları açıklandı. Yeşil-beyazlılar, bugün saat 12.00’de Konya Büyükşehir Belediye Stadı basın toplantı odasında düzenlenecek törenle takımı 2,5 yıllığına Aykut Kocaman’a emanet edecek. İmza törenine basının ilgisinin büyük olması bekleniyor. Kocaman, bu akşam saatlerinde ise takımla beraber ilk antrenmanına çıkacak.

TEKNİK HEYET DEĞİŞMEYECEK
Teknik direktör Aykut Kocaman, Atiker Konyaspor'da aynı ekibiyle görev yapacak. Atiker Konyaspor ile yeniden anlaşmaya varan Aykut Kocaman’ın yardımcıları belli oldu. Kocaman, Fahrudin Omerovic ve Arda Keskin ile birlikte yaşanan büyük tartışmalar sonrasında Fenerbahçe ile yolları ayrılan yardımcı antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ve kaleci antrenörü Murat Öztürk ile görev yapacak.