Bugünler Ak Parti İle Geldi

AK Parti'nin iktidar olmasıyla ülkede işlerin rayına oturduğunu söyleyen Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere, "Eskiden memleket ayakta duramıyordu. Elhamdülillah AK Parti döneminde her şey düzene girdi" şeklinde konuştu.
Bugünler Ak Parti İle Geldi

Altınekin Belediye Başkanı Muharrem Dere gazetemiz Yeni Haber’i ziyaret etti. Altınekinli seçmenin referandumda büyük oranda 'Evet' oyu vereceğini ifade eden Muharrem Dere, "Altınekin seçmeninin yüzde 90’ı AK Partili. 1 Kasım seçimlerinde Altınekinli seçmen AK Parti’ye yüzde 89.7 oy vermişti. Bu referandumda da evet oyunun yüzde 90-95’e çıkmasını bekliyoruz. Bizde hayır diyen en fazla yüzde 10’luk bir kesim çıkar. İnşallah o dilimi de elimizden geldiği kadar sıfıra indirmeye çalışıyoruz. Reis’in arkasındayız. İnşallah bu referandumda Altınekin halkı yüzde 90’ın üzerinde evet diyecek" şeklinde konuştu.

"ALTINEKİN HALKI BİLİNÇLİ"

Altınekin seçmeninin referandumda bilinçli bir şekilde oy kullanacağını ifade eden Dere, "Eskiden yaklaşık iki seneye bir seçim yapıyorduk. Çünkü her seçim sonrası memleket hüsrana uğruyordu. Diğer taraftan AK Parti’yle birlikte 15 senedir Türkiye’nin ekonomisi yükseldi. Yani Altınekin’den Konya’ya gelen insan bunu biliyor. Artık Altınekin seçmeni referandumda bilinçli bir şekilde oy verecek ve doğru olanı seçecek. Çünkü eskiden seçimlerde başarısız sonuçlar çıktığı için sürekli koalisyon kuruyorlardı. Memleket ayakta duramıyordu. Elhamdülillah AK Parti döneminde her şey düzene girdi. 2002’den önce Altınekin’de 100 araç varsa şimdi 2 bin araç var. Traktörler son model. AK Parti’nin döneminde Altınekin zengin oldu. Çalışan insanlar zenginledi. Şuan Altınekin ekonomisi süper durumda. Bu yıl da yağışlar iyiydi. İnşallah 2017’de de güzel bir tarım olursa, daha karlı kapatacağız. Yani çalışan insanın ekonomisi AK Parti döneminde yüzde bin fark etti. Ama çalışmayan insanlara dünyada yapılacak bir çare yok. Biz yola devam ediyoruz. İnşallah Reis’i 2023 hedefine vardırırız. Mezara kadar Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayız. Memleketimize hayırlı olsun. Mücadele edeceğiz. Halkımızla beraberiz yolumuza devam ediyoruz" dedi.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ