Burak Akın'ın ardından çözülmeler sürüyor!

FETÖ/PDY üyesi olduklarını itiraf ederek görev yaptıkları Samsun ve Kayseri'de teslim olan 2 askeri personel, soruşturmanın yürütüldüğü Erzincan'a getirildi.
Burak Akın'ın ardından çözülmeler sürüyor!

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı  yüzbaşı Burak Akın'ın itirafçı olup adli kontrolle serbest bırakılmasının  ardından daha önce Erzincan'da görev yaptıkları belirlenen, Samsun'da askerlik  şubesinde görevli teğmen S.İ ile Kayseri'de görevli astsubay F.Ş, bağlı  bulundukları illerin savcılığı ile terörle mücadele şubesine teslim oldu.

FETÖ mensubu olduklarını beyan eden S.İ. ile F.S'nin etkin  pişmanlıktan yararlanmak istedikleri ve itirafçı olmak için emniyete ve savcılığa  başvurdukları belirtildi.

S.İ. ve F.S, suç tarihinde görev yaptıkları, soruşturmanın yürütüldüğü  Erzincan'daki İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine getirildi.

İfadelerinde FETÖ üyesi olduklarını itiraf eden zanlıların, örgütün  TSK'daki kripto yapılanmasına ilişkin önemli bilgiler verdikleri öğrenildi.

Astsubay F.Ş'nin çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla  salıverildiği, teğmen S.İ'nin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği  bildirildi.