Burak Özçivit, ücret tarifesini yeniledi

Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan ve Katar'da büyük ilgi gören Burak Özçivit katıldığı davet ve programlardan resmen servet kazanıyor. Özçivit, 2023 yılı için reklam ücretine dudak uçuklatan zam yaptı.
Burak Özçivit, ücret tarifesini yeniledi

Rol aldığı dizilerdeki karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Burak Özçivit, özel hayatıyla da hayli merak konusu oluyor.

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Fahriye Evcen’le mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için gün sayıyor.

Dizileri, reklam filmleri, açılışların aranılan yüzü olan Özçivit, özellikle Arap ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine sahip. 2023’ün gelmesiyle Özçivit de zamlı tarife kervanına katıldı.

Ünlü oyuncu reklam ücretini neredeyse 4’e katladı.

YENİ REKLAM ÜCRETİ: 1 MİLYON DOLAR

Dünya çapında üne sahip olan Burak Özçivit, ücret tarifesini yeniledi.

Meslektaşı Fahriye Evcen ile evli olan Özçivit hem tek hem de eşiyle oynayacağı reklam filmleri için 1 milyon dolar istiyor. Birçok projede yer alan yakışıklı oyuncu, kazancını da gayrimenkule yatırıyor.

5 yıldır rol aldığı dizi Kuruluş Osman’dan bölüm başı 325 bin lira alan oyuncu, diziden ayda 1 milyon 300 bin lira kazanıyor. Akıllı yatırımlar yaptığı bilinen ünlü oyuncunun kazancı, sosyal medyada yayılınca kullanıcılar, “Maşallah, resmen para yağıyor” diye yorumlarda bulundu.