Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne yeni güvenlik noktası

Son günlerde artan terör olaylarının ardından Burdur İl Emniyet Müdürlüğü binasına giriş ve çıkışların daha sağlıklı takip edilebilmesi için...
Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne yeni güvenlik noktası

Son günlerde artan terör olaylarının ardından Burdur İl Emniyet Müdürlüğü binasına giriş ve çıkışların daha sağlıklı takip edilebilmesi için yeni güvenlik noktasının oluşturuldu.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü tarafından protokol girişinin yanında inşa edilen yeni güvenlik noktası, düzenlenen programla açıldı. Açılış programına Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Burdur İl Jandarma Komutanı Tayfun Dündar, Burdur İl Emniyet Müdür Eyüp Özüdoğru ve Burdur Emniyet Müdür Yardımcıları katıldı.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü binasına giriş ve çıkışların daha sağlıklı takip edilebilmesi için yeni güvenlik noktasının oluşturulduğunu, eski güvenlik noktasından sadece polis memurlarının giriş yapacağını anlatan Burdur İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, yeni güvenlik noktasının emniyet müdürlüğü personeli ve müdürlük imkanları ile inşa edildiğini aktardı.

"Yeni nokta ile aramalar dışarıda yapılıyor"

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki güvenlik tedbirlerinin yeni güvenlik noktası ile daha da sağlamlaştırıldığını anlatan Özüdoğru, "Son günlerde artan güvenlik tedbirleri nedeniyle içeriye girdikten sonra yapılan bir aramanın takdir edersiniz ki bir anlamı olmuyor. Yeni nokta ile aramalar dışarıda yapılıyor. Aramanın ardından içeriye girilmesi düşüncesiyle, arkadaşlarımız emeği ve vatandaşlarımızın desteği ile burayı tamamen kendi personelimizin işçiliği ile yaptık. Her şeyi yerel imkanlarla gerçekleştirdik" diye konuştu.

"Hain saldırılar özellikle son günlerde artmaya başladı"

Ülkede kamu binalarına yapılan saldırıları işaret eden Vali Yılmaz, bina içine girmeden arama yapılmasının önemini vurguladı. Burdur İl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni güvenlik noktasını beğenen Vali Yılmaz, "Özellikle güvenlik açısından son konsepte yapılması gereken bir tedbirdir. Bina içine gelmeden, siz de biliyorsunuz bazı eylemler bina içinde meydana geldi. Özellikle kamu binalarında risk olan binalar valilik, emniyet, jandarma gibi güvenlik kuvvetlerine yönelik hain saldırılar özellikle son günlerde artmaya başladı. Bununla ilgili önlem alınması açısından da güzel bir tesis olmuş tebrik ediyorum. Girenler artık güvenli bir şekilde giriş çıkış yaparlar. Vatandaşlarımız üzerleri arandıktan sonra güvenli bir şekilde, içeride hizmetini alır ve aynı şekilde işlemlerini tamamlayarak binadan çıkar. Hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Vali Yılmaz, konuşmasının ardından yeni güvenlik noktasının kurdelesini keserek, halkın hizmetine açtı.

Burdur emniyet müdürlüğü ziyareti

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, kamu ziyaretlerinin ilkini ise Burdur Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirdi. Vali Yılmaz, Burdur İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar ile birlikte Müdür Özüdoğru'yu makamında ziyaret etti. Vali Yılmaz, ziyaretin ardından asayiş toplantısını gerçekleştirdi.

Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne yeni güvenlik noktası

Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne yeni güvenlik noktası

Burdur Emniyet Müdürlüğü’ne yeni güvenlik noktası

Kaynak: